söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Mediesäljare

Newsfactory Media Group, Stockholm

Ansök nu

Newsfactory Media Group är ett framgångsrikt bolag som verkat på mediemarknaden i snart 25 år. Hos oss finner du flera av marknadens starkaste varumärken samt våra helt
egenutvecklade magasin och tematidningar.


Nu står vi inför en ny tillväxtfas och söker dig som gillar att ta ansvar och som har ett eget starkt driv att göra bra affärer. Hos oss ges du stort utrymme att lyckas! Din ålder är egal men du är van att leverera och drivs av att överträffa tidigare resultat.


Vi arbetar tillsammans i en platt organisation där alla i bolaget är involverade i försäljningsprocessen. Duktiga säljare är vår viktigaste resurs i vår strävan att alltid leverera bästa möjliga resultat till våra uppdragsgivare. Här jobbar du i ett tight team som både stöttar och ger drivkraft.

Försäljning är tufft! Något som den som vi söker redan vet, men det finns heller inget roligare och lönsammare när du lyckas. Lönen består av en fast och en rörlig del så du bestämmer själv hur lönsam du kan bli.

För att bli en i gänget vill vi att du:

  • Har erfarenhet av försäljning, med goda resultat. Gärna inom liknande produkter.

  • Fokus och resultatinriktad

  • Är driven, målmedveten och beredd att kavla upp ärmarna

  • Strukturerad

  • Pratar flytande svenska

  • Har gymnasial utbildning

Välkommen med din ansökan, vid frågor kontakta någon av oss i ledningen: Michael Stenemuhr, Helena Delden, Mikael kollberg.

https://newsfactory.se/jobba-hos-oss/

Publicerad 2023-03-16

Ansök nu