Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Mediasäljare

Bonnier News Local, Ludvika

Ansök nu

Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta i en föränderlig miljö i Sveriges ledande mediehus? Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Helsingborgs Dagblad, Sydsvenskan når vi över sex miljoner läsare varje dag.

Har du erfarenhet från försäljning och långsiktiga kundrelationer samt ett intresse för digitalisering? Då ska du söka tjänsten som mediasäljare hos oss. Vi på Bonnier News Sales i Dalarna vill utvecklas tillsammans med dig och behöver nu förstärka vårt företagsteam.

Om tjänsten:
Bonnier News Sales strävar efter att vara marknadens mest attraktiva affärspartner. Du arbetar i en engagerad miljö med att skapa och sälja nytänkande koncept och innovativa annonslösningar till både print och digitala kanaler för några av mediesveriges mest välkända varumärken. Alltid tillsammans med ett professionellt team med en hög ambitionsnivå.

Dina arbetsuppgifter

 • Sälja nytänkande koncept och innovativa annonslösningar till både print och digitala kanaler.

 • Ansvar för att bygga långsiktiga kundrelationer och tillbringar främst din tid ute hos kunder.

 • Med initiativ och stor kreativitet ansvarar du för att öka konverteringen hos befintliga och nya kunder inom print-, digital och konceptförsäljning.

 • Dina arbetsuppgifter består av att självständigt planera, boka och genomföra egna kundmöten i Dalarna.

 • Kundportföljen består av befintliga kunder.I tjänsten ingår även att prospektera och bearbeta potentiella affärsmöjligheter, hitta nya kunder.

Din erfarenhet

 • Du har goda relationer med näringslivet i Ludvika.

 • Du är van vid att ansvara för tidplaner, budgetar samt leda avstämningar med kunder.

 • Minst 3-års erfarenhet från försäljning B2B med goda resultat.

 • Du har vana av att arbeta strukturerat och självständigt i hela säljprocessen utifrån givna ramar och regler samt med eget budgetansvar.

 • Du är bekväm i att ha digitala möten med kund samt även stå i centrum vid event/föreläsningar.

 • Du har B-körkort.

Vem är du?
För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara en "doer" med god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete. Du är flexibel samt älskar förändringar och trivs i en utvecklande miljö där det händer mycket.
Hos oss arbetar man mycket med samarbeten mellan våra varumärken och avdelningar. Vi värderar personliga egenskaper högt och ser att du är en person som är en relationsskapare. Du är tydlig och strukturerad, du tar initiativ och löser utmaningar med hjälp av din analytiska förmåga.
Du går in med eget driv och ett starkt engagemang i din yrkesroll samt sprider positiv energi omkring dig.

Praktiskt
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Du kommer att tillhöra Bonnier News Sales i Dalarna. Du rapporterar till regionchef Joakim Gustavsson.
Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig.
Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 30 november-2021.

För mer info om tjänsten ring eller maila Joakim Gustavsson, 070-5669886,
joakim.gustavsson@dt.se


OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-11-16

Ansök nu