Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Mediasäljare

Arbetsgivare: Elite Media Partner

Plats: Stockholm

Titel: Mediasäljare

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-06-08

Ansök nu

Dela jobbet:

Mediasäljare

Elite Media Partner söker mediasäljare

Tjänstebeskrivning:

Tjänsten är en heltidstjänst och innefattar ansvar för hela säljprocessen med försäljning både per telefon och via kundbesök. Bearbetning sker mot både befintliga och nya kunder, såväl direkt mot slutkund samt mot mediebyråer. Du kommer att ha eget budgetansvar och rapportering sker direkt till VD.

Du ska brinna för att göra affärer och älska att sälja. Vi värdesätter engagemang och god social kompetens men det absolut viktigaste är att du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att tjäna mycket pengar. Du har lätt att skapa goda relationer med nya och befintliga kunder. Du behöver vara en tävlingsmänniska som har förmågan att balansera kvalitet med kvantitet i dina kundsamtal och kundbesök. Dessutom tror vi att du:

  • Är målinriktad och envis
  • Är professionell, lyhörd, nyfiken samt har hög social kompetens
  • Trivs att jobba i ett högt tempo och mot deadlines
  • Är ödmjuk och prestigelös

Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning inom media. Erfarenhet av digital försäljning är ett stort plus! Vi erbjuder fast lön, provision och bonus. Det finns mycket goda förtjänstmöjligheter utan lönetak och för rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter.Vi sitter i ljusa och nyrenoverade lokaler i Wennergren Center.

Tillträde omgående. För mer information om våra uppdrag se www.elite-media.se.

För ytterligare information om tjänsten eller andra frågor är du välkommen att kontakta Niklas Lundgren på tel. 08-400 20 980. Vänligen skicka din ansökan och CV till info@elite-media.se

Elite Media Partner är ett snabbt växande säljbolag som arbetar med annonsförsäljning åt flera ledande tidningsförlag, influencers och andra företag. Sedan bolaget grundades 2009 har vi etablerats som det ledande säljbolaget i Sverige inom media. Förra året utsågs vi till både Gasellföretag av Dagens Industri samt Superföretag av Veckans Affärer. Vi arbetar med marknadsledande medier inom print, digitalt, sociala medier, influencers och poddar. Vår ambition är att fortsätta visa kraftig tillväxt de kommande åren och söker nu drivna säljare som vill vara med och utveckla Sveriges främsta säljbolag.


Kontaktperson

Niklas Lundgren

08-400 20 980