Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Marknadsansvarig

JM, Stockholm

Ansök nu

Vill du arbeta på ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang? JM är ett stort företag med det lilla företagets fördelar!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals hos JM. Uppdragstiden är inledningsvis 18 månader, goda möjligheter till förlängning/anställning, med start vid överenskommelse.

Om Rollen

Som Marknadsansvarig på JM ansvarar du för marknadsföring av tilldelade bostadsprojekt inom Stockholmsområdet från det att JM köper mark tills sista bostaden är såld. Du ansvarar för marknad och- målgruppsanalys, upprättande av marknadsplaner samt uppföljning. Vidare säkerställer du all kommunikation och information mot kund. Du arbetar utefter tydliga KPI:er och innehar budgetansvar. Du ingår i ett team om 15 personer, samarbetar nära Marknadsassistenterna och Webbredaktörer och rapporterar till Marknadschefen. Du kommer omges av målinriktade och drivna kollegor samtidigt som du kommer till en öppen arbetsplats med en stark lagkänsla.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Upprättande av marknadsanalyser och utarbeta strategiska kommunikationsplaner

 • Utforma marknadsstrategier, marknadsplan och marknadsföringsbudget för respektive bostadsprojekt

 • Utforma, planera och ta fram marknadsföringsmaterial i form av exempelvis, annonsering i print och digitalt, utomhusreklam, mm. Ansvara för bostadsprojektens marknadsföring på jm.se

 •  Planering och genomförande av säljdrivande kundevent

 • Ansvara för kund

  s

  kommunikationsplanen i projekten

Din bakgrund

För att lyckas och trivas i rollen som Marknadsansvarig är du en strukturerad och prestigelös teamplayer. Du är en van projektledare och har god erfarenhet av att vara beställare mot byråer. För att trivas i rollen är du självgående men gillar med att ha mycket kontakt med människor och att samarbeta i team. Vi ser att du vill arbeta långsiktigt med ett övergripande ansvar för flera projekt parallellt.

Vi vill att du har

 • Minst fem års erfarenhet av att arbeta inom marknadsföring

 • Vana av att arbeta med flera projekt parallellt, och har god erfarenhet av att vara beställare mot byråer

 • Erfarenhet av digitala medier och en god analytisk förmåga

 • Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation och/eller ekonomi

 • Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande, dock inget krav

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidat ansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad Idag

Ansök nu