Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökJust nu kan du uppleva tekniska problem på dagensmedia.se. Vi jobbar för fullt med att åtgärda dessa!
Till alla jobb

Marketing Coordinator

Bonnier News Lifestyle, Stockholm

Ansök nu

Lifestylegruppen är ett affärsområde inom Bonnier News som ger ut livsstilsmagasin och specialtidningar men även digitala produkter som sajter, nyhetsbrev, mobila tjänster och webb-tv. Bonnier News Lifestylegruppen ger även ut böcker och andra produkter samt har en omfattande verksamhet avseende läsar-resor och evenemang.

Nu söker Marknadsavdelningen en Marketing Coordinator som vill vara med och utveckla och stötta prenumerationsaffären för samtliga titlar inom affärsområdet.

ARBETSUPPGIFTER

Som Marketing Coordinator kommer du att vara en nyckelperson i verksamheten och arbeta mot samtliga av Bonnier News Lifestyles titlar. Du kommer att vara med och ta fram samt koordinera kampanjmaterialet för våra varumärken, både i print och digitalt.

Andra arbetsuppgifter kan innebära att samla kampanjmaterial, ta fram koder och landningssidor, beställa material, sköta kontakten med marknadschef och formgivare och leverera färdigt material till alla våra kanaler på utsatt deadline.

KVALIFIKATIONER

Vi tror att rollen passar dig som har en examen inom marknadsföring samt något års erfarenhet som marknadsassistent eller motsvarande. Du vill nu ta nästa steg i en specialistroll inom digital marknadsföring hos Sveriges ledande mediehus. Det är meriterande om du har erfarenhet av Photoshop och InDesign.

Som person är du analytisk och ansvarstagande och trivs med en föränderlig arbetsmiljö. Vi tror att du är en doer ut i fingerspetsarna och har lätt för att prioritera och strukturera ditt arbete. Vi ser även att du är kommunikativ och trivs bra med att arbeta i roller med många kontaktytor.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Publicerad 2019-08-22

Ansök nu