Gå direkt till textinnehållet

Kundkoordinator

Flowy är före detta Titeldata och Pressdata. Nu samlar vi över 70 års erfarenhet till Sveriges modernaste fullserviceleverantör inom prenumerations-, medlems- och givarbranschen. Vi befinner oss i ett spännande och expansivt skede och söker nu ytterligare en kundkoordinator.

Om tjänsten

Som kundkoordinator är du Flowys ansikte utåt och hjälper och stöttar våra kunder i det dagliga prenumerationsarbetet. Du är våra kunders expert. Du ger dem ett helhetsgrepp inom rådgivning, analys och administration. I arbetet ingår bland annat att lägga upp kampanjer, göra analyser och ge råd och tips inom marknadsföring. Tjänsten innebär såväl administrativa uppgifter som mycket kundkontakt.

Du ska vara den enda kontakt kunden behöver in till oss. Vi söker dig som:

  • Är administrativt duktig
  • Är noggrann (strukturerad, stresstålig, ansvarstagande)
  • Är självgående och kan ta egna beslut
  • Tycker om att ha kontakt med människor
  • Hanterar att många olika saker sker samtidigt (lite projektledning/koordination)

Du bör ha:

  • Kunskaper i digital marknadsföring och digitala mediaprodukter/tjänster
  • Teamkänsla (man jobbar självständigt men stöttar sina arbetskamrater)
  • Vana att arbeta i administrativa system
  • Kunskaper i Excel (men även generella grundläggande IT-kunskaper)
  • Erfarenhet från arbete med prenumerationer eller abonnemang

Om Flowy

Flowy ägs av Medströms AB. Vi befinner oss just nu i ett spännande expansivt skede som bland annat infattar modernisering av system, ny organisation och utveckling av nya tjänster och produkter.

Kunderna är ca 150 st små och medelstora förlag med ca 300 titlar. Det är både B2C-och B2B-titlar samt såväl print som digitalt. Variationen är stor hos kunderna. Allt ifrån mindre titlar till veckotidningar med stora upplagor. Detta ställer stora krav på flexibilitet från vår sida.

Vi sköter prenumerationshanteringen åt dessa kunder genom våra prenumerationssystem, beställnings/kundtjänst-sajten, uppföljningsportal samt ett API.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Till vår hjälp i denna rekrytering använder vi oss av Media 720 AB. Vi intervjuar kandidater löpande. Maila din ansökan i form av en länk till din LinkedIn-profil eller ett cv till jonas.svensson@media720.se. Ange ”Kundkoordinator Flowy” i ämnesraden. För mer information om tjänsten kontakta Jonas Svensson, 08-554 205 44, jonas.svensson@media720.se eller Kenny Hallberg, 08-554 205 46, kenny.hallberg@media720.se.

Kontaktperson

employerLogo

Arbetsgivare: Flowy

Plats: Stockholm

Titel: Kundkoordinator

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-12-23

Dela jobbet: