Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Kulturredaktör

Jönköpings-Posten, Jönköping

Ansök nu

Jönköpings-Posten söker kulturredaktör

Jönköpings-Posten söker en kulturredaktör för ett vikariat på ett år med tillträde enligt överenskommelse under sommaren 2021. Ordinarie kulturredaktör ska vara föräldraledig.

Som kulturredaktör på Jönköpings-Posten har du goda kunskaper i den samtida kultur- och idédebatten, du är en mycket god stilist som har förmågan att hitta ett kulturperspektiv även på det som inte är det givna eller förväntade och du är inte rädd för att sticka ut hakan och säga vad du tycker för att driva den lokala kulturdebatten. Du har koll på digitalt berättande, behärskar både text, bild och rörligt samt sänder gärna live. Du har också ett stort engagemang för lokaljournalistik, vill vara nära din publik och lyfta fram både människorna och idéerna som finns inom ditt bevakningsområde, som i huvudsak är Jönköpings kommun, men du kan även plocka fram det lokala ur det mer universella och få din läsare att tänka själv. Vi söker dig som är modig, självständig och driven och som också är en skicklig arbetsledare eftersom du kommer att samarbeta med våra frilansande kulturskribenter.

Tjänsten är tidsbegränsad till: 31 juli 2022.
Sista ansökningsdag: 31 maj 2021 men skicka in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten kontakta: Marie Johansson Flyckt, nyhetschef samhälle & kultur, marie.flyckt@jp.se, 036 30 40 85 eller Herman Nikolic, chefredaktör, herman.nikolic@jp.se, 036 290 69 07
Fackliga frågor: Magnus Sundvall, magnus.sundvall@jp.se, 036 30 40 25.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-03-29

Ansök nu