Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökJust nu kan du uppleva tekniska problem på dagensmedia.se. Vi jobbar för fullt med att åtgärda dessa!
Till alla jobb

Key Account Manager

Fastighetsvärlden, Stockholm

Ansök nu

Nu finns möjligheten till ett spännande och utmanande säljjobb! Fastighetsvärlden söker en ytterligare Key Account Manager med hög energi och målmedvetenhet.

Fastighetsvärlden grundades 1986 och är idag ledande inom nyhetsrapportering för fastighetsmarknaden. Redan från starten för över 30 år sedan satte vi ribban högt för både innehåll och arbetssätt. Sedan dess har flera aktörer tagit efter, men det finns bara ett original – som dessutom fortsätter att utvecklas.

Försäljningsavdelningen behöver nu förstärkning

Som Key Account Manager hos Fastighetsvärlden kommer du arbeta för ett starkt varumärke i den kommersiella fastighetsbranschen. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå i att prospektera, boka in och genomföra möten där du introducerar och säljer våra olika mediaprodukter.

Arbetet innebär mycket kundkontakt via telefon och du kommer också få möjlighet att representera oss i andra sammanhang. Du blir länken mellan kunderna och våra interna team och vi ser det därför som en styrka om du är en god förhandlare, såväl internt som externt.

För att bli framgångsrik i rollen som Key Account Manager hos Fastighetsvärlden kommer det att krävas att du är ansvarstagande, kreativ och att du har förmågan att driva hela säljprocessen från ax till limpa.

Du kommer i din roll att bearbeta fastighetsbolag, investerare, konsultbolag, leverantörer, kommunala bolag m.fl. Då branschen är relativt liten ser vi gärna att du är en social talang som gillar att bygga långsiktiga affärsrelationer. Din energi och vilja att lyckas, kombinerat med intresse för kunden, kommer att bidra till din, kundernas och Fastighetsvärldens framgång!

Vi söker dig som:

 • Har minimum 2 års säljerfarenhet

 • Är bra på att bygga och vårda långsiktiga affärsrelationer

 • Är målmedveten med ett intresse för att utveckla de produkter du säljer

 • Är strukturerad och organiserad i ditt arbete

 • Är kreativ och lösningsorienterad

 • Är social och utåtriktad och trivs med att delta på olika event och seminarier

Vi erbjuder:

 • Korta beslutsvägar

 • Stor personlig frihet

 • Ett tryggt och stabilt bolag som värdesätter balans i arbetslivet

 • Förmånligt ersättningspaket med bl.a. frikostigt friskvårdsbidrag

 • En spännande och stimulerande arbetsplats i trevliga lokaler nära Stureplan i centrala Stockholm

Om du tycker att tjänsten som Key Account Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, så ansök redan idag – dock senast den 22 september 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera ett fullständigt CV och personligt brev som översänds till hampus.thoren@fastighetsvarlden.se.

Vid eventuella frågor gällande tjänsten kontakta gärna:

Hampus Thorén på 072-3304550 eller Willy Wredenmark på 070-8101232

Publicerad 2019-08-12

Ansök nu