Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Key Account Manager

Arbetsgivare: Bonnier News

Plats: Stockholm

Titel: Key Account Manager

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-06-14

Ansök nu

Dela jobbet:

Key Account Manager

Bonnier News Bostad är en del av Bonnier News och innefattar starka varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Dagens industri, HD, Sydsvenskan och Hittahem.

Nu söker vi en Key Account Manager som vill vara med och utveckla annonsaffären på befintliga och nya konton (print/digitalt samt mäklartjänster). Företaget befinner sig nu i en expansiv fas och söker en person som kan bearbeta kunder inom bostadssegmentet. Här ingår såväl mäklare, småhusproducenter såsom bolag inom nyproduktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Att erbjuda intressanta och nytänkande print- såväl som digitala koncept och paketeringar till nya och befintliga kunder.

Du agerar som en professionell samarbetspartner vid marknads- och medieplanering.

Med initiativ och stor kreativitet ansvarar du både för en kund- och produktportfölj med syfte att på ett för Bonnier News affärsmässigt sätt öka konvertering hos befintliga och nya kunder särskilt inom print-, digital och konceptförsäljning.

Dina egenskaper

  • Du har lätt för att jobba självständigt, ta egna initiativ och fattar gärna egna beslut.
  • Du har lätt för att engagera och skapa trovärdig kontakt med nya människor.
  • Vidare är du driven, nyfiken och digitalt engagerad.
  • Du har ett resultatorienterat förhållningssätt och är som person analytisk och självgående i ditt arbete samt gillar att planera och organisera och drivs av att finna effektiva och innovativa annonseringslösningar.
  • Du är positiv och bidrar med energi till dina kollegor.

Vad erbjuder vi?

En möjlighet att arbeta med flera av Sveriges starkaste varumärken inom media i en dynamisk miljö samt en plats i ett professionellt team med en hög ambitionsnivå.

Bonnier News Bostad erbjuder även en spännande arbetsplats där innovation möter tradition. Inom företaget pågår en mängd olika projekt som alla syftar till att öka kompetensen kring hur framtidens kommunikation ska se ut. Senaste exemplet är vår Neuromarketingstudie som vi genomför med Stanford University.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Lifestyle, HD-Sydsvenskan och Bonnier Business Media når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre – du kan påverka riktningen.


Kontaktperson