Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökKey Account Manager

Arbetsgivare: Bonnier Broadcasting/TV4 & Cmore

Plats: Stockholm

Titel: Key Account Manager

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-07-17

Ansök nu

Dela jobbet:

Key Account Manager

Nu söker vi en Key Account Manager (”KAM”) till kontoret i Stockholm. Som KAM har du en nyckelroll i en modern försäljningsorganisation där du har ansvar att säkerställa en god och framåtdrivande affärsrelation mellan oss och våra kunder. Du erbjuder hela TV4:s portfölj till kunderna. Detta kan vara allt från traditionella kampanjer över alla plattformar lokalt till nationellt, sponsorskap till konceptuella kreativa lösningar. Teamet består av cirka tio personer och rapportering sker till försäljningschef.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med löpande försäljning, kundbearbetning och kundutveckling av befintliga och nya kunder genom hela säljprocessen. Du kommer att lägga merparten av din tid på nykundsbearbetning för att säkerställa TV4:s nykundsaffär, samtidigt som du arbetar med en befintlig kundstock. Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Budget- och kundansvar för medelstora till stora kunder
  • Aktivitetsansvar
  • Ansvar för prospektering och nykundsbearbetning
  • Ansvar för att skapa långsiktiga relationer med kunden samt skapa ökad kundnöjdhet
  • Ansvar för försäljningsutveckling, konkurrentbevakning och analys

Vem är du?

Du har relevant utbildning samt minst 3-5 års erfarenhet inom relationsskapande försäljning, den erfarenheten ska komma från rörlig bild och/eller digital-/medieförsäljning. Du är självgående och har god erfarenhet av nykundsbearbetning och förhandling. Du har ett brett kontaktnät och är van vid att agera kontaktyta mellan kund/byrå och det egna företaget.

För att trivas hos oss är du nyfiken, drivande och hittar nya, innovativa försäljningsstrategier. För att skapa nya kundrelationer och bibehålla god kundnöjdhet är du en nätverkande person och har en effektiv kommunikation. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt vilket innebär att du kan planera i förväg, gör tydliga prioriteringar och tar ansvar för ditt arbete.

Du drivs av att skapa goda resultat genom att förstå kundens affär, säkerställer alltid kundens behov och agerar relationsskapande i alla led. Vidare strävar du efter kontinuerlig personlig utveckling, du är medveten om dina egna styrkor och utvecklingsområden samt uppskattar att lära dig nytt. Sist men inte minst är du en person som vill leva våra värderingar och spelregler Ett vinnande lag - tillsammans, Lyssna och dela, Våga välja, Satsa helhjärtat och Håll tempo.

Praktiskt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och du är stationerad på vårt huvudkontor på Gärdet i Stockholm. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef Caroline Lord Skarplöth, caroline.lordskarploth@tv4.se.

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Vi är Nordens största kommersiella tv-bolag. TV4 och C More är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin med hjälp av kraften och styrkan i våra varumärken – och hos våra fantastiska medarbetare. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder vi in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av Sverige – det är några av våra viktigaste uppgifter.


Kontaktperson

Caroline Lord Skarplöth

caroline.lordskarploth@tv4.se