Gå direkt till textinnehållet

Key Account Manager

Visual Art formar framtidens digitala kommunikation. Vi drivs av nyfikenhet och kreativitet och är pionjärer inom Digital Signage och Digital Out of Home Media (DOOH). Vi blandar banbrytande teknisk expertis med innovativa kreativa talanger för att ge en helhetslösning inom digital kommunikation på alla nivåer. Våra över 140 medarbetare återfinns på våra kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och USA. Vi är i dag verksamma i 15 länder och växer.

Om rollen

Som Key Account Manager på Visual Art har du helhetsansvar för dina kunder. Du arbetar strategiskt och praktiskt med att utveckla kundrelationen och målet är att öka kundernas samarbete med Visual Art. Det innebär bland annat att med stor omsorg och kvalité ansvara för nyförsäljning, merförsäljning, uppföljningar, analys och rådgivning om utomhusreklam.

För rätt person är möjligheterna på Visual Art fantastiska, du kommer att växa och utvecklas i en otroligt rolig organisation som idag är den ledande aktören inom Digital Out of Home.

Om den vi söker

Rollen kräver en erfaren och relationsskapande mediesäljare med mycket god kännedom om mediematematiken såväl som medielandskapet –som vill bli bäst tillsammans med oss på Visual Art!

Grunden för att lyckas är att du har en förståelse för affären, samt att du är målorienterad och självgående. Att du är strukturerad, kreativ, idérik, initiativtagande, glad och noggrann samt tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter är något vi ser som krav.

I rollen behöver vi även en person med mycket energi och drivkraft, med inspirerande och professionell framtoning. Du är ödmjuk, prestigelös och trygg i dig själv som person och är alltid mottaglig för feedback både från kund, chefer och teammedlemmar.

Erfarenhet

Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknande tjänster, gärna inom olika medieslag.Mycket god förhandlingsvana då du förhandlar med stora inköpsorganisationer, såsom några av Sveriges största annonsörer, mediebyråer och reklambyråer.Gedigen erfarenhet och goda resultat från försäljning inom mediabranschen.God vana vid att arbeta i CRM-system, Officepaketet, analysverktyg etc. Förstår grundstrukturen och kan hantera större mängder data.Svenska och engelska i tal och skrift.

Utbildning

Relevant högskoleutbildning, eller annan motsvarande utbildning är meriterande men inget krav.

Ansökan

Intresserad? Skicka in ansökan till Niklas Gagnegårdh, Sales Director niklas.gagnegardh@visualart.com med CV och personligt brev, gärna med foto, idag!

Kontaktperson

Niklas Gagnegårdh

Sales Director

employerLogo

Arbetsgivare: Visual Art

Plats: Stockholm

Titel: Key Account Manager

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Dela jobbet: