Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag18.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Junior säljare

Bonnier News/Bonnier Healthcare, Stockholm

Ansök nu

Bonnier Healthcare är resultatet av en kraftsamling av Bonniers verksamheter inom healthcare och life science. I dagsläget arbetar vi under varumärkena Bonnier Academy, Bonnier Pharma Insights, Dagens Medicin, Medibas och Netdoktor. Vi erbjuder kvalificerade informations- och kompetensutvecklingstjänster mot läkemedelsindustrin, vården, patienter och anhöriga.

Vi söker nu dig som är i början av karriären och vill utvecklas inom försäljning mot life science sektorn. Du kommer att ingå i ett dynamiskt team beståendes av erfarna säljare och tillsammans representerar ni Sveriges ledande hälsoportal. Tjänsten innefattar tät dialog med kunder över hela spektrat inom life science och hälsa och ger en god grund för relationsbygge inom en av Sveriges hetaste sektorer.

Tjänsten består av uppsökande försäljning av Netdoktors annonslösningar till ett brett urval av befintliga och nya kunder. Rollen erbjuder stor frihet under ansvar samt goda chanser till vidareutveckling såväl tematiskt som karriärmässigt.

Kravprofil:

  • Mycket god samarbetsförmåga, social kompetens och driv

  • Avslutad gymnasieutbildning

  • Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:

  • Tidigare erfarenheter av försäljning

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område (ex ekonomi, life science, etc.)

  • Tidigare erfarenhet från life science/hälso- och sjukvården

Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Publicerad 2020-02-07

Ansök nu