Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Journalister

Bonnier News Local, Jönköpings län

Ansök nu

Vi söker sommarvikarier

Du är nyfiken, noggrann och brinner för den lokala bevakningen. Du är samhällsintresserad, har ett gott publicistiskt omdöme och vill utvecklas som journalist.

Till Bonnier News Locals 12 titlar i Småland och Skaraborg söker vi nu sommarvikarier till nyheter och sport. Vi söker även deskreportrar till vår livedesk i Jönköping samt ledarskribent till titlarna i Jönköpings län.

Körkort är ett krav för de flesta av tjänsterna.

Rekryteringen av sommarvikarier sker i samarbete med Bonniers bemanningsbolag Marieberg Media AB.

Läs mer och ansök på: bonniernews.se

Jönköpings-Posten, Jnytt, Värnamo Nyheter, Smålänningen
Smålands Tidningen, Smålands Dagblad, Vetlanda-Posten, Tranås Tidning
Skövde Nyheter, Falköpings Tidning, Skaraborgs läns Tidning, Västgöta-Bladet.


Om företaget

Marieberg Media är Sveriges största bemanningsbolag för journalister med några av landets största och mest dynamiska redaktioner som uppdragsgivare: Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, HD-Sydsvenskan, Lifestylegruppen Bonnier News, Bonnier News Local, TT Nyhetsbyrån med flera.

Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och har i dag nära 400 medarbetare. Vi rekryterar journalister för uthyrning till alla slags medieföretag, både inom och utom Bonnierkoncernen.

Marieberg Media är en del av affärsområdet Bonnier News.

Hos oss hittar du några av de mest spännande jobben i Medie-Sverige för reportrar (både print och tv), webbredaktörer, sociala medier-redaktörer, redigerare, liveredaktörer och sändningsproducenter med mera.

Läs mer på vår hemsida.

Publicerad 2022-01-14

Ansök nu