Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Innehållsredaktör

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Innehållsredaktör till Teknikens Värld

Är du en person du lägger stor vikt vid att dina leveranser ska vara av högsta kvalitet? Sitter på goda kunskaper inom textredigering, redaktörsarbete och medieplanering och vill ha ett givande och roligt jobb? Kan du mycket om bilar också? Då har du hittat rätt. Sök rollen som innehållsredaktör på Teknikens Värld inom Bonnier News redan idag!

Vad innebär rollen som innehållsredaktör?

I rollen som innehållsredaktör kommer du att vara chefredaktörens högra hand (ibland även den vänstra…) och framförallt spindeln i nätet i det redaktionella arbetet. Tillsammans med chefredaktör och andra redaktörer och reportrar kommer du att planera för samtliga publiceringskanaler och genom uppföljning och coachning se till att arbetet genomförs. Du ingår i ett team med 15 st medarbetare och rapporterar direkt till chefredaktören.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för varumärket och dess innehåll, samt producera innehåll till övriga titlar inom Bonnier News.

  • Textredigering i form av att säkerställa att slutprodukten håller högsta kvalitet.

  • Producera eget innehåll såsom provkörningar och övrig text/bild.

Är du rätt person för jobbet?

Vi på Teknikens Värld söker dig som håller ett högt kvalitetstänk och strävar efter att leverera i alla led. Arbetet kräver förmåga att ta egna initiativ och våga testa olika lösningar. Du har en utbildning i journalistik eller motsvarande erfarenhet, samt erfarenhet av journalistarbete. Vidare har du jobbat med digital publicering och levererat högkvalitativa texter och textredigering. Teknikens Värld har en grundregel att alla på redaktionen ska kunna vara behjälpliga med alla uppgifter, du behöver inte vara expert på alla områden. Därför ser vi även att du är flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt.

Bonnier News är en arbetsplats som värdesätter och eftersträvar mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Kvalifikationer

  • Kan tala, skriva och textredigera svenska på hög nivå.

  • Erfarenhet av digitala produktionssystem.

  • Har B-körkort.

Praktiskt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra ett team bestående av 15 personer, och vi sitter i Bonnier News lokaler på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm. Du rapporterar till chefredaktören Marcus Engström.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-04-29

Ansök nu