Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla jobb

HR Partner

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta i en föränderlig miljö i Sveriges ledande mediehus? Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Helsingborgs Dagblad, Sydsvenskan når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre – du kan påverka riktningen.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Partner agerar du som stöd i de administrativa HR-processerna. Eftersom alla våra processer är digitala vill vi att du har erfarenhet av och intresse för program och system. Du blir processägare för våra system och med din expertis inom HR-processer och digitala kompetens stödjer du såväl övriga inom HR som chefer och medarbetare i organisationen. Vi arbetar i team ihop med Businesspartners för att kunna erbjuda organisationen ett fulltäckande HR-stöd.

Du agerar också beställare gentemot Bonnier Solutions i lönerelaterade ärenden samt systemfrågor och bör därför ha kompetens inom såväl lön som att tolka arbetsrättsliga ärenden och kollektivavtal. En viktig del i ditt uppdrag handlar också om att ständigt ompröva och förfina våra processer.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara en "doer" med god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete, du är flexibel samt älskar förändringar och trivs i en utvecklande miljö med högt tempo. Vi värderar personliga egenskaper högt och ser att du är en person som är en relationsskapare. Hos oss arbetar man mycket med samarbeten mellan våra varumärken och avdelningar. Din bakgrund är personalvetare eller motsvarande med några års erfarenhet där du arbetat digitalt och gärna inom en rörlig utvecklingsinriktad organisation. Erfarenhet av Workday och Medvind är ett stort plus eftersom det är främst i den miljön vi arbetar.

Förändring, utveckling och kultur är viktigt för oss och du förväntas ta initiativ, våga utmana samt ha ett rådgivande förhållningssätt. Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig.

Praktiskt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra HR-avdelning där vi totalt är 17 personer och tillsammans sitter vi i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30, nära Kungsholmen i Stockholm.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Publicerad 2019-10-01

Ansök nu