Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla jobb

Growth Management Associate

Bonnier News/Dagens Industri, Stockholm

Ansök nu

Dagens industri söker en utvecklingsinriktad och initiativrik Growth Management Associate med potential att på sikt bli affärsansvarig för ett nytt verksamhetsområde, med inriktning på utbildning och coachning av entreprenörer och ledare i små och medelstora tillväxtföretag, så kallade scale-ups.

Bakgrund
Små och medelstora tillväxtföretag utgör motorn i näringslivet i praktiskt taget hela västvärlden. Här skapas majoriteten av alla nya jobb, här sker en stor del av innovationerna och förändringstakten är hög. Att denna grupp av företag får en positiv utveckling är därför av yttersta vikt för Sverige och andra länder. Dagens industri har för avsikt att bidra till denna utveckling genom starten av ett nytt verksamhetsområde som riktar in sig på att tillhandahålla utbildning, coachning och kunskapsstöd i världsklass till entreprenörer, ledare och ägare i dessa företag.

Det nya verksamhetsområdet heter Di ScaleUp och är en systerverksamhet till den framgångsrika Di Gasell satsningen som i höst firar 20-årsjubileum. Syftet med Di ScaleUp är att ännu mera aktivt och handfast bidraga till att fler företag i Sverige utvecklas till välskötta och hållbara gaseller.

Arbetsuppgifter

  • Assistera den nuvarande affärschefen i uppbyggnaden av det nya verksamhetsområdet, praktiskt och strategiskt.

  • Arbeta med marknadsföring genom Bonnier Business Medias etablerade kanaler, bland annat tidningar, webb, events, sociala medier, communities och nätverk.

  • Personlig försäljning och uppbyggnad av relationer med entreprenörer i tillväxtföretag, huvudsakligen genom telefon och events.

  • Uppbyggnad av en community som samlar intressenter med samma syfte som Di ScaleUp.

  • Etablera system, rutiner och processer för hantering av olika typer av kundrelationer.

Kvalifikationer

Universitetsutbildning: Gärna med inriktning på entreprenörskap och marknadsföring.

Arbetslivserfarenhet: Ett par år med relevanta arbetsuppgifter inom marknadsföring och försäljning.

Övriga meriter som ger pluspoäng: Entreprenöriell erfarenhet – startat och drivit företag, Engagemang i kår, nation eller studentorganisation. Idrottsliga eller kulturella meriter.

Personliga kompetenser:

  • Inititivrik / resursfull

  • Entusiasm / passion

  • Kreativ / nytänkande

  • Kundfokus / relationsbyggare

  • Uthållig

Om företaget
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Publicerad 2019-11-06

Ansök nu