Gå direkt till textinnehållet

Grafisk formgivare

Grafisk formgivare till Kommunikationsavdelningen

Om arbetsplatsen

På Kommunikationsavdelningen arbetar kommunikatörer med olika ansvarsområden i verksamheterna samt uppdrag som samordnare och som pressansvarig. Här finns också enheten Webb och grafisk form med grafiska formgivare och webbutvecklare, webbdesigner och en social media manager. Kommunikationsavdelningen samarbetar nära med de kommunikatörer som finns i divisionerna.

Vi arbetar mot målet att med kommunikation som verktyg bidra till att effektivisera arbetet och övergripande stärka kommunens Vision2030 och varumärket Nyköping. Att arbeta inåt för att lyckas utåt i våra uppdrag är den strategi vi valt för kommunikationsfunktionen i Nyköpings kommun. Kommunikation ska stärka och bidra till att verksamheterna når sina mål.

Enheten Webb och grafisk form söker nu en grafisk formgivare med stor kommunikativ förmåga som kan bidra till att ge en god och kreativ service till våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Uppdraget är att positionera och stärka varumärket Nyköping genom grafisk formgivning av framförallt tryckta medier. Du samarbetar med kommunens kommunikatörer och kollegorna i ateljén på Kommunikationsavdelningen och jobbar med produktioner som tidningar, foldrar, annonser och externa kampanjer. Även bildhantering, webbpublicering och framtagning av mässmaterial ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du som söker ska:

  • gilla tidningsdesign och vara duktig på print
  • arbeta obehindrat i InDesign, Photoshop och Illustrator
  • ha jobbat minst 5 år på marknadsavdelning, byrå eller tidning
  • ha studerat medie- och kommunikationsvetenskap i någon form
  • goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Vi tror att du är en begåvad formgivare med stor kommunikativ förmåga. Du har förståelse för försäljning och marknadsföring och är van att ta eget ansvar för produktioner från ax till limpa. Du kan skapa hållbara överenskommelser och möta deadlines utan problem.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: TillsvidareanställningOmfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-31Referensnummer: A838135

Välkommen att söka genom att:Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner:

Jenny Gullstrand

Chef för Webb och grafisk form

0155-24 83 97

Palaemona Mörner

Kommunikationschef

0155-24 83 89

Linn Andersson

HR-konsult

0155-457937

Facklig företrädare

Dalia Eid

Ordförande Vision

0155 -24 84 70

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

employerLogo

Arbetsgivare: Nyköpings kommun

Plats: Nyköping

Titel: Grafisk formgivare

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Dela jobbet: