Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Grafisk Designer

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Grafisk Designer till Lifestylegruppen

Har du en passion för form och kommunikation tillsammans med intresse för både print, digitalt och rörligt så har vi en möjlighet för dig! Vi är i uppstartsfasen av en inhouse-byrå för grafisk produktion med ett fokus på kampanjmaterial för våra 30 olika magasintitlar som innefattar Sköna Hem, Damernas Värld, Teknikens Värld och många fler.

Om rollen

Vi gör hundratals unika kampanjer varje år och når våra kunder både i print och digitala medier. Med ett ökat fokus på sociala medier och digital annonsering är vi på jakt efter dig med erfarenhet av att nå ut genom bruset online. Som först in i en ny del av vår organisation ser vi att du har en bredd av talanger och sömlöst rör dig mellan att animera rörliga annonser och sätta texten till en tryckt annons. Vi söker dig som har bredden, men gärna även extra tyngd inom antingen digital formgivning, formgivning för print eller att skriva säljande copy.

Du kommer bland annat att ansvara för:

 • Ta fram kommunikation för satta kampanjkoncept

 • Löpande producera kampanjkoncept för alla våra kanaler

 • Utveckla och förvalta brandbook för våra varumärken

 • Sätta din egen prägel på hur vi kommunicerar i våra kampanjer

Kvalifikationer

Vi tror att du har 3-6 års erfarenhet av arbete med grafisk form - gärna i en bredd av olika roller. Vi tror det är en styrka om du har en grafisk utbildning i bagaget - men inget krav. Vi arbetar med ett stort antal varumärken och intresse av att skala och automatisera delar av arbetsprocesser såsom att arbeta med mallar och script i Photoshop är en stor styrka.

Personliga färdigheter som krävs för att lyckas i rollen

 • Vana att samarbeta och arbeta med flera olika beställare.

 • Du gillar att arbeta mot deadline och har vana av att prioritera mellan tidsåtgång och slutresultat.

Bifoga länk eller fil med portfolio till din ansökan tillsammans med CV. Vi ser fram emot att höra från dig!

I din portfolio kommer vi söka efter:

 • Exempel på säljande budskap paketerade i digitala annonser

 • Rörligt material

 • Exempel på print-layouter

 • En bredd i uttryck efter behov och kund

 • Stark känsla för färg, form och kommunikation

 • Gärna exempel på copy!

Om oss

Lifestylegruppen är ett affärsområde inom Bonnier News som ger ut livsstilsmagasin och specialtidningar men även digitala produkter som sajter, nyhetsbrev och mobila tjänster. Totalt har vi 30 starka printvarumärken, exempelvis: Allt om Mat, M-magasin, Expressen, Sköna hem, Teknikens Värld mfl. Vi arbetar även med våra digitala satsningar i tex konsthandeln NOA och Expressen Premium.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du blir en del av vår marknadsavdelning bestående av 25 personer som arbetar med marknadsföring och systemstöd. Du rapporterar till Anna Joneby som är Head of Marketing. Tillsammans sitter vi i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30, nära Kungsholmen i Stockholm. Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2020-10-01

Ansök nu