Grafiker/Traffic

Vi växer och söker nu en grafiker/traffic till vårt kontor i Stockholm. Är du en kreativ och driven person med en förmåga att skapa goda relationer med dina kunder? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Hur ser din nya roll ut?

Som grafiker/traffic hos oss kommer du jobba med att planera ut digitala filmer och bilder på våra 4500 digitala skärmar runt om i Skandinavien. Du sköter kontakten med våra kunder och samlar in det underlag som krävs för att vill skall kunna genomföra en förstklassig publicering. Du blir ansvarig för att åskådliggöra eventuella fel i leveransen för att garantera att vi alltid producerar det bästa materialet för våra kunder. Utöver detta kommer du bland annat vara ansvarig för att göra bildmontage och mock-ups, skapa företagspresentationer, formatanpassning, fota kampanjer samt att skapa kampanjrapporter och uppföljningsfilmer.

Du blir placerad på vårt moderna kontor i frihamnen och får förmånen att bli kollega med några av dom vassaste profilerna i mediebranschen.

Vem är du?

Vi söker dig som är initiativtagande och strukturerad. Som person är du driven och har en god social kompetens och brinner för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för kunden. Du är självgående och är van att driva och förbättra din process i takt med att du och organisationen går framåt. Du trivs i en roll som är flexibel och som kommer kommer med olika typer av utmaningar som kräver sin lösning. Du är prestationsorienterad och van att sätta upp mål för dig själv som du strävar efter att uppnå. Givetvis har du en positiv syn på livet, brinner för ditt jobb och älskar att vara en del av försäljningen och pulsen i din organisation!

Vi ser att du har kunskaper i:

  • Word/Pages
  • Powerpoint/Keynote
  • Excel/Numbers
  • Adobe Photoshop
  • Adobe After effects + Media Encoder
  • Adobe Indesign.
  • Wordpress
  • Sociala medier
  • Kunskap om övriga program i Creative suite är meriterande

Om AdCityMedia

Vi på AdCityMedia brinner för att hjälpa företag att synas. Oavsett om våra kunder vill trycka upp stans största vepa, göra sin butik snyggare och mer säljande med digital signage eller sprida lysande budskap i mörkret på LED-skärmar, kan vi hjälpa till hela vägen. Vi har över tjugo års erfarenhet och branschens vassaste lösningar. Vi befinner oss i en spännande tid av expansion och söker dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling.

Låter rollen intressant? Maila in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till daniel.a@adcitymedia.com för att få chansen att bli en del av vårt team.

employerLogo

Arbetsgivare: AdCityMedia

Plats: Stockholm

Titel: Grafiker/Traffic

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-03-25

Dela jobbet: