Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag10.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Global Sales and New Business

More Digital Studios, Stockholm

Ansök nu

Är du den vi söker?

More Digital Studios är inne i en rolig tillväxtfas och söker en passionerad och strukturerad person som vill vara med på vår resa mot fortsatt tillväxt och framgång i arbetet med sälj och nykundsbearbetning. Vi söker dig som är genuint intresserad av kundrelationer och som har ett brinnande intresse för sälj, kommunikation och den digitala världen. Det är en ensam roll i bemärkelsen att det inte finns andra med titel inom ”sälj”, men hos oss är teamwork a och o och det finns alltid bollplank genom processerna, ett närvarande ledarskap samt team att koppla på inför möten.

I den här rollen ansvarar du både strategiskt och operativt, med fokus på det senare, för att växa vår affär och driva ett aktivt arbete för att utöka vår globala kundstock.

Vi söker dig som i första hand har rätt inställning och drivkrafter men erfarenhet från digital byrå är meriterande. Du går igång på att driva försäljning, hitta rätt personer i stora internationella koncerner och få till möten med dem. Du har koll på dina siffror, men hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat och du är intresserad av människor, deras drivkrafter och behov. Du är analytisk och strategisk, men är också en “doer” som får saker att hända och är inte rädd för att testa nytt, utmana och våga tänka annorlunda. I den här rollen är du en del av Mores ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Arbetsbeskrivning

• Prospektering, nykundsbearbetning och bygga långsiktiga relationer
• Aktivitetsansvar - du gör research, identifierar potentiella kunder och bokar möten
• Identifierar nya affärsmöjligheter både hos befintliga kunder och nya
• Statistik och uppföljning

Din profil

• +3 års erfarenhet av B2B-försäljning

• Utmärkt kommunikationsförmåga i svenska och engelska (tal och skrift), tyska eller franska är meriterande
• Du är en sann ”doer”

• Förståelse för den komplexitet det innebär att sälja spetskompetens och värde, snarare än konsulter och timmar

Om företaget
More Digital Studios etablerades i Piteå 2002 och idag är vi sammanlagt 28 personer på våra kontor i Piteå och Stockholm. Vi vill med stark kreativ och teknisk spetskompetens skapa digitala projekt som hjälper våra kunder att förbättra sin digitala affär. Vi jobbar med flera stora internationella företag som ger oss möjligheten att vara delaktiga i roliga globala projekt. Våra värdeord är tillit, utveckling och tydlighet och det är något som vi jobbar aktivt med i det dagliga.

Övrigt
 och ansökan
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid på More Digital Studios kontor i Stockholm (där alla idag jobbar hemifrån pga omständigheterna). Under juli är det semestertider och svarstiden är därför lite längre men skicka din ansökan redan idag till career@moreds.se då intervjuer sker löpande via hangouts. Trevlig sommar!

Publicerad 2020-07-03

Ansök nu