Försäljningschef

Försäljningschef till Skaraborgs Allehanda, Mariestads-Tidningen och Hjo Tidning

Vi söker dig som vill driva och utveckla försäljningen i Skaraborg.

Hos oss jobbar du nära marknaden och att vara med och synas i näringslivet i regionen är en självklarhet för dig. Med stort engagemang utvecklar du försäljningen i området och tack vare din erfarenhet bidrar du med nya strategier och idéer.

Om tjänsten:

Som försäljningschef ansvarar du för hela affären inom B2B med sajter, morgontidningar, gratistidningar, Google Ads, SEO och hemsidor. Du budgeterar försäljningsmål på säljar och kundnivå, coachar och pushar dina medarbetare så att ni når och överträffar de högt uppsatta målen.

Vi söker:

Dig som har erfarenhet av att leda en försäljningsorganisation med dokumenterat goda resultat. Du har erfarenhet av försäljning av banners, Google Ads och sociala medier.

Du är strukturerad, har hög affärsmognad samt förmågan att entusiasmera dina medarbetare. Med en positiv attityd, engagemang och hög aktivitetsnivå leder du försäljningsavdelningen mot nya framgångar. Du har god självinsikt och är en prestigelös ledare. Vi ser gärna att du har akademisk examen eller motsvarande relevant utbildning.

Vi erbjuder dig:

Skaraborgs mest spännande försäljningschefsjobb i en bransch under stor förändring och i ett företag med korta beslutsvägar och stort resultatfokus.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du senast 22 mars till kent.rosenius@nwt.se

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

NWT-koncernen äger 16 mediehus och är därutöver delägare i mediehus i Norge. Koncernens lönsamhet har under många år haft en positiv utveckling. Det totala antalet anställda är ca 350. Huvudkontoret finns i Karlstad och där finns större delen av koncernens administrativa funktioner.

Frågor gällande tjänsten besvaras av försäljnings-direktör Kent Rosenius 070-666 19 66.

employerLogo

Arbetsgivare: Nya Wermlands-Tidningen

Plats: Skövde

Titel: Försäljningschef

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-03-22

Dela jobbet: