Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Försäljningsansvarig

Länsförsäkringar, Stockholm

Ansök nu

Brinner du för modern, proaktiv relationsförsäljning? Är du nytänkande och trivs i dialogen med kunderna där säljdrivande aktiviteter är fokus, samtidigt som du är redo för nästa steg i en ledande roll? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen

Som Försäljningsansvarig Marknad-Företag hos Länsförsäkringar Stockholm blir ditt fokus hur vi kan spetsa marknad och ta ut det tvärfunktionella kampanjarbetet mer genom säljdrivande aktiviteter. Du får personalansvar för 2-3 innesäljare som du kommer ansvara för att rekrytera. I din roll kommer du att vara både operativ i försäljningen själv samtidigt som du leder ditt team, målsätter, driver och följer upp resultat. En spännande roll med stora möjligheter att påverka. Tjänsten är placerad i Frösunda.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Styra och coacha innesäljarteamet

 • Operativt ansvara för dialog och företagsförsäljning

 • Driva försäljning genom digitala kanaler och via telefon

 • Proaktivt föra en dialog och hjälpa kunderna utifrån vad de behöver

 • Relationsstärkande försäljning, både hos befintliga kunder och uppsökande av nya kunder

 • Följa upp och analysera resultat i samarbete med analytiker

Om dig

För att axla rollen som Försäljningsansvarig Marknad-Företag på ett framgångsrikt sätt är du hungrig och vill vinna, med tydlig riktning och tempo. Du är prestigelös och har lätt för att bygga relationer och samarbeta. Vidare har du lösningsfokus och stor förmåga att lära dig nya saker.

Vi ser gärna att du har:

 • Några års erfarenhet inom sälj, gärna inom TM, med någon typ av leads-ansvar.

 • Förståelse för hur kundresan genom marknadsföring och digital kundkommunikation/ lojalitetsarbete (via CRM) samspelar med försäljning.

 • Erfarenhet inom B2B – viktigt att kunna hantera köpbeteendet mellan företag.

 • Erfarenhet av digitala köpflöden och omnikanalstrategi där varje interaktion med kund omhändertas, följs upp och optimeras för bästa upplevelsen där kundresan ofta börjar digitalt men behöver följas upp och slutföras proaktivt via TM.

 • Kunskap inom relationsförsäljning och långa köpcykler.

 • Relevant eftergymnasial utbildning.

 • Det är starkt meriterande med ”Företagsdiplom försäkring” eller motsvarande utbildning.

Om Länsförsäkringar Stockholm

Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer vi genom att skapa trygghet och närhet på ett enkelt, naturligt vis, alltid med stockholmarnas bästa i åtanke.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Maggie Klingenstierna maggie.klingenstierna@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad 2022-11-16

Ansök nu