Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Logga in


Final art-artist

Arbetsgivare: Bonnier News Brand Studio

Plats: Stockholm

Titel: Final art-artist

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-06-22

Ansök nu

Dela jobbet:

Final art-artist

Bonnier News Brand Studio söker en digitalt kunnig Final art-artist

Om dig

Du kan alla relevanta Adobe CS-program. Du kan jobba i Wordpress och vill gärna lära dig Vev (ett publiceringsverktyg som vi använder). Du är kunnig i Office-programmen, framförallt Powerpoint.

Hos oss får du mycket ansvar och frihet. Du kommer att tillhöra ett team som vi kallar Koncept & Design som består av 13 personer: art directors, creative directors, produktionsledare och copywriter. Tillsammans skapar vi kommersiella innehållssamarbeten i alla format – digitalt, print, VR, AR och video.

Om Brand Studio

Bonnier News Brand Studio är fullservicebyrå och innovationsavdelning åt Dagens industri, Dagens Nyheter, Expressen, Mittmedia, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad och ett 30-tal magasin, som Amelia, Mama och Allt om mat. Vårt uppdrag är att bidra till att säkra framtidens journalistik – genom att bli bäst i världen på kommersiell story experience. Tack vare radikala innovationer, prisregn och extrem tillväxt både ekonomiskt och i personal ses vi idag som förebilder och en marknadsledande aktör på den internationella mediekartan.

Om företaget

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Lifestyle, HD-Sydsvenskan och Bonnier Business Media når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitalaförändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.


Kontaktperson