Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Driven nyhetsreporter

Örnsköldsviks Allehanda, Örnsköldsvik

Ansök nu

Om tjänsten

Örnsköldsviks Allehanda söker nu en driven nyhetsreporter till ett vikariat. Du ska ha ett stort samhällsintresse och älska att dra fram egna nyheter som rör främst kommun, samhälle och näringsliv. Du är en nyhetsjägare som gillar ett högt tempo.

Som reporter på Örnsköldsviks Allehanda är det lika självklart att sända live från en skarp nyhetshändelse som att gräva i kommunens diarium och träffa en berörd person i bygden. Du är en framåt person, som så klart jobbar digitalt först och drivs av att nå nya läsare genom att göra intressant och engagerande lokaljournalistik för rätt målgrupper.

Vi söker dig som har journalistisk utbildning och erfarenhet av journalistiskt arbete. Du både skriver och fotograferar samt är inte rädd för att filma och sända live.

Du har självklart körkort.

Om oss

Örnsköldsviks Allehanda, ÖA, är nyhetsledande i norra Ångermanland. Vi är 13 journalister som jobbar med lokala nyheter i hela Örnsköldsviks kommun. Vi producerar en dagstidning varje dag i veckan och publicerar oss dygnet runt på nyhetssajten Allehanda.se tillsammans med Tidningen Ångermanland.

ÖA var den titel av Bonnier News Locals 43 lokaltidningar runt om i Sverige som hade störst procentuell tillväxt i läsarintäkter under 2020. ÖA utmärkte sig också genom en stor tillväxt av antal prenumeranter.

Placeringsort: Örnsköldsvik.

Anställningsform: Vikariat, september 2021 till mars 2022.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 15 augusti 2021. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och minst två referenser med kontaktuppgifter.

Rekryteringen görs i samarbete med bemanningsbolaget Marieberg Media.

Kontakt för mer information om tjänsten:

Chefredaktör Sandra Bygdén Shameh, sandra.bygden@allehanda.se, 0660-29 44 56.

Facklig representant för SJF är Markus Lindh, markus.lindh@bonniernews.se, 010-7097919.

Publicerad 2021-07-19

Ansök nu