Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Digital redaktör

Damernas Värld, Stockholm

Ansök nu

Damernas Värld söker driven och analytisk digital redaktör

Damernas Värld söker en erfaren och driven digital redaktör att ansluta sig till teamet hos Bonnier News Expressen/Lifestyle i Stockholm.

Om oss:

Damernas Värld är ett stort varumärke inom mode- och skönhetsmedia riktat till kvinnor under Bonnier News Lifestyle. Varje vecka når Damernas Världs digitala redaktionella innehåll samt bloggar en stor publik. Vi ger också ut 14 nummer av magasinet Damernas Värld samt fyra nummer av STYLEBY, och driver dess sociala kanaler. Damernas Värld har som ambition att skapa innehåll, efterlämna kunskap och ge service som förbättrar och förenklar kvinnors liv kopplat till mode och skönhet. Målet är att vara Sveriges främsta destination för kvinnor med intresse för mode, skönhet och shopping.

Varumärket Damernas Värld ingår i Expressen/Lifestyle som är en del av Bonnier News.

Att jobba som digital redaktör

Du arbetar nära chefredaktör och planerar samt sätter riktningen för det dagliga arbetet för att upprätthålla och förbättra Damernas Världs digitala närvaro, innehåll och affär. Du kommer att vara drivande i redaktionsarbetets alla delar – innehållsproduktion, analys och kanalstrategi. Alla på redaktionen jobbar inom alla kanaler men du kommer att vara spets inom digital publicering.

I jobbet ingår till exempel att:

 • Planera, producera och följa upp så att vi alltid har rätt innehåll för att nå våra högt ställda mål.

 • Analysera trafik och data och sprida kunskapen vidare i organisationen.

 • Arbeta med att ta vidare vårt material i våra kanaler – bland annat Expressen.se, nyhetsbrev, sociala medier osv.

 • Följa upp våra digitala läsarintäkter/affiliate.

 • Arbeta fram och sjösätta kanalstrategier.

Är du rätt person för jobbet?

Vi på Bonnier News söker dig som är självgående, driven, strukturerad och stresstålig i din yrkesroll. Om du dessutom är kommunikativ och organiserad som person är du helt rätt som kollega till gänget på Damernas Värld!

Kvalifikationer

 • Dokumenterade erfarenheter av digital publicering, sökordsoptimering och sociala medier.

 • Du rör dig vant i analysverktyg där du hämtar och använder dess data för att sprida kunskap i arbetsgruppen och utveckla Damernas Värld vidare.

 • Du kan skapa övertygande, trovärdigt och engagerande innehåll inom främst skönhet och mode, två områden som intresserar dig.

 • Du är en bra skribent och arbetar snabbt och effektivt.

Det är meriterande om du

 • Erfarenhet av rörligt material.

 • Har stora kunskaper i Photoshop

 • Tidigare har arbetat med digitala läsarintäkter/affiliate

Praktiskt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra ett team bestående av cirka redaktörer, och tillsammans sitter vi i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm. Du rapporterar till Jonna Bergh, Chefredaktör .

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-06-09

Ansök nu