Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla jobb

Digital medieplanerare

AdOn, Stockholm

Ansök nu

AdOn söker nu en resultatdriven och skarp digital medieplanerare som ska jobba med spännande kunder i ett av våra duktiga team.

Du ansvarar för att ta fram digitala medierekommendationer och planer, implementering och hantering av digitala aktiveringar och lösningar från start till mål.  Du skapar nära relationer till kunder, medier och andra samarbetspartners och brinner för att vägleda kunder och kollegor i en prestigelös miljö som genomsyras av nyfikenhet och samarbete. För rätt person finns potential att utvecklas och ta större ansvar! 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Utarbeta rekommendation/taktik och medieplan för dina kunders digitala lösningar samt förhandla och köpa dessa.

  • Kampanjoptimering och hantering, analys och utvärdering av resultat.

  • Utforma datadrivna strategier och rekommendationer för medieköp. 

Vi tror att du har akademisk eller relevant eftergymnasial utbildning och jobbat några år på byrå eller mediesidan. Du bör ha ett starkt intresse för teknik och digitala plattformar, kunna hantera system som exempelvis GMP och AdForm. Vi ser att du är analytisk, lösningsorienterad och har en stark vilja att utvecklas tillsammans med byrån och kunden inom det digitala området!

Välkommen med din ansökan till Sveriges snabbast växande mediebyrå! Skicka ditt CV och personliga brev till maria.backman@ad-on.se. Intervjuer sker löpande.

Tjänst: Digital medieplanerare

Anställningsform: Tills vidare med 6 månaders provanställning

Sök senast: 4 oktober

Lön: Enl. överenskommelse

Publicerad 2019-09-30

Ansök nu