Gå direkt till textinnehållet

Digital marknadskoordinator

Digital marknadskoordinator inom growth marketing

Brilliant är inne i en jättespännande tillväxtfas och behöver stärka sin marknadsavdelning med en digital marknadskoordinator som gillar siffror. Tycker du det är roligt med analys, insikt och optimering och vill arbeta kundnära? I denna roll har du möjligheten att påverka, utveckla och förändra och bli en del av ett starkt team. Följ med på vår digitala resa och hjälp oss att göra skillnad!

Till vår marknadsavdelning söker vi en marknadskoordinator med digitalt fokus som lätt förstår kundens resa till våra produkter. Du drivs av att utveckla affären, ta del av digital teknik och älskar mötet med människor. I rollen som marknadskoordinator arbetar du med inställningen att marknadsföring handlar om att nå ut och påverka våra målgrupper genom digitala kanaler.

Rollen

Rollen innebär ett nära samarbete med hela företaget och förstå kundens digitala resa. Fokus ligger på att analysera, samla insikt, förbättra, öka trafiken och skapa mer konvertering. Vi har flertalet olika plattformar att utgå ifrån. Du hjälper och inspirerar kollegor genom att driva relevant trafik till oss på ett strukturerat sätt. Rollen innebär att du arbetar högt och lågt, planerar och utför aktiviteter samt följer upp och mäter för bästa utfall. Du koordinerar och tar hjälp av externa byråer vid behov.

Din expertis är inom digitalt marknadsföringsarbete, webbanalys och sociala medier och du håller dig alltid up-to-date med de effektivaste sätten att analysera, kommunicera och marknadsföra. Du har erfarenhet av att skriva text för webben och har förståelse för kundens alla steg. Tillsammans med affärsdrivna och engagerade kollegor och kunder kommer du vara med på vår tillväxtresa i en rolig och stimulerande tjänst med stort ansvar och mycket frihet. Du arbetar i nära samarbete med övriga på marknadsavdelningen, vår säljorganisation och rapporterar direkt till vår Marknadschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvara för Brilliants webb och produktplattformar
 • Ansvara för kundresan – med fokus på konvertering
 • Uppdatera och mäta förbättring som leder till ökad konvertering
 • E-postutskick via egna och köpta kanaler
 • Ansvara för sociala medier (Facebook, FB, Insta, Youtube)
 • Kravställa och beställa produktioner av byråer som t ex webbyrå och PR-byrå
 • Ansvara för att grafisk profil följs, varumärkeskoll, samt contentproduktion utifrån behov
 • Driva event och frukostseminarier
 • Ansvara för marknadsmaterial i form av banners, bilder, logga, eventmaterial samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning.

Din bakgrund

Vi ser att du är en van och tydlig projektledare med ett par års erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring där du trivs att arbeta i en operativ roll. Vi ser också att du:

 • Har erfarenhet av analys, insikt och konverteringsarbete och har jobbat med att analysera kampanjer och statistik i Google Analytics eller Google Data Studio.
 • Är van att skriva och publicera för webben och har förståelse för kundens alla steg genom att arbeta med SEO/SEM/Adwords
 • Har erfarenhet av något marketingautomationsystem t ex Pardot
 • Har gärna arbetat med marknadsundersökningar och kanske i en internationell miljö.
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
 • Arbetar i Photoshop och Indesign
 • Har akademisk universitetsutbildning eller liknande med inriktning på marknadsföring, digitalt beteende och analys.

Som person

Du är en glad och självgående projektledare som driver ditt arbete framåt med tydlig struktur, fokus och god planering. Att samarbeta med både interna kontakter och externa parter är för dig en självklarhet och du är en sann lagspelare. Du är en blivande expert på digital marknadsföring och kan prioritera, jobba med flera saker parallellt med helheten i bakgrunden. Vi tror att du är en person som drivs av att se resultat och som brinner för konverteringsoptimering i digitala kanaler.

Mer om Brilliant

På Brilliant hjälper vi organisationer att bli bättre! Vi mäter, analyserar och agerar både kund- och medarbetarupplevelsen genom egna plattformar, egen analysavdelning och en egen stab av organisationsutvecklare som stöttar företagen i att nå förändring.

I vissa organisationer verkar engagemanget komma naturligt. Folk är motiverade, fulla av energi och älskar sitt jobb. Brilliant är en del av Wise Group AB, som vilar på tron att framgångsrika företag byggs av passionerade människor. Det är inte en affärsidé eller en teknisk lösning i sig som ger konkurrenskraft och gör företag framgångsrika utan det är människors engagemang. Människor som får använda hela sin potential och kraft kan förändra världen. Läs mer www.brilliantfuture.se

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM och önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Ericsson de Contreras på cec@kimm.se. Vi ser fram emot att du svarar på våra frågor i ansökan samt laddar upp CV & personligt brev så snart som möjligt då vi har löpande intervjuer, dock senast den 14 dec. I Wise Professionals/KIMMs strävan för en objektiv, icke-diskriminerade samt potentialbaserad rekryteringsprocess arbetar vi med arbetspsykologiska tester. Utifrån resultatet på din ansökans urvalsfrågor kommer du som kandidat i ett tidigt skede eventuellt få genomföra tester. KIMM tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl pga GDPR.

Kontaktperson

Cecilia Ericsson de Contreras

Rekryteringskonsult

employerLogo

Arbetsgivare: Brilliant

Plats: Stockholm

Titel: Digital marknadskoordinator

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-12-13

Dela jobbet: