Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Digital Marknadsförare

Avonova, Stockholm

Ansök nu

Brinner du för digitala kanaler och Inbound Marketing och vill ta ett operativt ansvar för Avonovas marknadsaktiviteter på den svenska marknaden? Ja, men då kanske denna roll är något för dig!

Ditt Uppdrag

Som digital marknadsgeneralist på Avonova kommer du vara med och utveckla vårt arbete med Inbound Marketing och övrig B2B marknadsföring. Du har stor påverkan i att vara med och påverka och forma rollen mycket själv och vill arbeta med webb, text, kampanjer, sociala medier och inte minst Hubspot. Du kommer samarbeta mycket med vår marknadsavdelning i båda Sverige och Norge, och du rapporterar till Head of Marketing som sitter i Oslo.

 • Vara med och utveckla vår nya webbsajt som är tänkt att lanseras senare i år.

 • Operativt arbete i Hubspot.

 • Skriva copy ur ett kommersiellt perspektiv, från bloggar till nyhetsbrev och sociala medier.

 • Publicera på vår webb, och bruka SEO för god synlighet

 • Hantering av digital annonsering såsom Facebook och LinkedIn.                                                                                         

 • Bruka segmentering, analys och optimalisering för att skapa högst möjliga ROI

 • Arbeta nära sälj och hitta sätt för att generera leads.

 • Viss byråkontakt kan tillkomma.

Om dig

Vi tror att du är en generalist inom digital marknadsföring och har jobbat operativt några/något år inom detta och vill ta ett större grepp kring Inbound Marketing inom B2B. Du har ett digitalt tänk och ett starkt kundfokus i ditt sätt att kommunicera marknadsbudskap. Vi tror också att du vill lära dig mer om Marketing Automation och Account Based Marketing och se fördelarna med att använda verktyg såsom Hubspot eller liknande. Du gillar det operativa i rollen och att ha en innehållsrik vardag där din energi och nyfikenhet bidrar stort till Avonovas framtida utveckling. Vidare tror vi du har relevant eftergymnasial utbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder:

 • En marknadsavdelning där du uppmuntras att utveckla dig inom nya, digitala marknadsföringsmetoder.

 • Möjlighet att påverka företagets digitala marknadsföringsarbete och möjlighet till gruppansvar inom specifika marknadsföringsgrenar.

 • Arbete som bidrar till värde och hälsa för individer, företag och samhälle.

 • Hundratals kompetenta och engagerade kollegor som vill varandra och företaget väl.

 • Arbetsplatsen är Stockholm, men med möjlighet till hemmakontor ibland.

 • Konkurrensvillkor.

Om Avonova

Avonova Hälsa AB er en del av Avonova Group – Nordens ledende aktør innen bedriftshelse. Konsernet består av Avonova Hälsa AB, Sveriges nest største bedriftshelsetjeneste, og Avonova Helse AS, Norges største bedriftshelsetjeneste. I Sverige har vi 650 ansatte fordelt på 120 hälsocenter rundt i landet. I begge land hjelper vi arbeidsgivere å fremme helse og øke produktivitet på arbeidsplassen gjennom forebyggende helse og arbeidsmiljøarbeid. Vi drives av viljen til å skape et bærekraftig arbeidsliv. Vår ambisjon er å gjøre folk friskere og å skape sunne, effektive og trygge arbeidsmiljøer.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Olof Lindmark på ol@kimm.se. Eller Sabina Axelsson sa@kimm.se.

Publicerad 2021-03-30

Ansök nu