Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Digital Marknadsförare

Ramirent, Göteborg

Ansök nu

Byggsverige har en utmaning. Hela byggprocessen behöver digitaliseras och bli mer effektiv. Är du intresserad av att vara med och driva byggbranschen framåt, mot ett hållbart, lönsamt och mer effektivt byggande? Då kan rollen som Digital Marknadsförare på Ramirent vara RÄTT tjänst för dig!

Nu söker vi en Digital Marknadsförare till Ramirent. Det är ett heltidsuppdrag på 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, för rätt person är ambitionen att på sikt gå över i anställning hos Ramirent. Start så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad i Högsbo, Göteborg.

I rollen som Digital Marknadsförare på Ramirent är ditt uppdrag att ta helhetsansvar över den digitala marknadsdelen. Du kommer att driva utvecklingen på de olika sociala plattformarna i samarbete med externa byråer. Vidare stöttar marknadsavdelningen i marknadskommunikationsfrågor för verksamheten och ger support till Ramirents kundcenters runt om i landet. Du ingår i ett team om tre, dina närmsta kollegor är en kommunikatör samt Marknads och Kommunikationschefen som rollen även rapportera till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för, samt utveckla Ramirents hemsida

  • Ansvara för att utveckla de sociala plattformarna, Facebook, Linkedin och Instagram

  • Säkerställa långsiktigt och effektivt samarbete med byråer

  • Korrigera i Photoshop och Illustrator

  • Remarketing

Vi söker dig som har:

  • En akademisk utbildning inom kommunikation/marknadsföring eller likvärdig erfarenhet från en liknande roll, har du dessutom erfarenhet från byrå- sidan är det meriterande

  • Van vid att arbeta med sociala medier

  • Erfarenhet och vana av att arbeta i Officepaketet, Google Ads, Google Analytics, Facebook Pixlar, Photoshop, Adobe-programmen.

  • En utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

För att nå framgång i rollen krävs det att du har ett starkt engagemang, nyfikenhet och en vilja att självständigt driva mot uppsatta mål / projekt. Du är nytänkande och kreativ, ser möjligheter och har förmågan att omsätta dem i handling. Du är strukturerad och har ett målinriktat arbetssätt som gör att du kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete. Din personlighet, motivation och DIN vilja att ständigt förbättra värderar vi högt.

Om Ramirent
Ramirent – Din lokala maskinuthyrare
RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen.

Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Om KIMM & Wise Professionals
Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?
Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@wise.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad 2021-05-04

Ansök nu