Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Digital Marketing Specialist

Brilliant, Stockholm

Ansök nu

Är du en lagspelare med ett intresse av att skapa affärsvärde och har erfarenhet av digitala marknadsföringskampanjer? Då kan den här tjänsten vara något för dig!


Brilliant är en enkät- och insiktsplattform som syftar till att leverera datadriven mänsklig insikt inom personal- och kundupplevelse. Brilliant växer snabbt och kommer att förvandlas till ett SaaS-företag inom nästa år. Du kommer att bidra till vår marknadsföringsmetod genom att göra dem mer skalbara när vi fortsätter att växa, främst i Sverige men också på nya marknader.

Är du den vi söker? 🤩

Har du en passion för att skapa, distribuera och övervaka marknadsföringskampanjer för efterfrågan? Inklusive betalmedia (till exempel Google Ads, betalt socialt nätverk, display) och icke-betalda som MA-system inklusive trigger och droppbaserad automatiserad e-postkommunikation. Är du praktisk, men kan också bygga ut strategin och planen för generering av efterfrågan? Då kan den här rollen vara något för dig.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa digitala marknadsföringskampanjer och leadgenerering

  • Skapa väl motiverade tillväxthypoteser och hantera experiment för att testa dina hypoteser.

  • Driva tillväxtinitiativ inom en rad olika områden: SEO, SEM, målsidesomvandlingsoptimering, MA-system och virala loopar.

  • Använd data och analyser för att utvecklas och informera riktningen för tillväxtinitiativ med hög precision.

Vad vi erbjuder dig:

✔ Vi är i hypertillväxtstadiet. Du har chansen att vara en del av vår otroliga resa för att nå nästa nivå.

✔ Möjligheten att gå med i projektet att skapa ett ledande generationsprogram i världsklass.

✔ Vi är välkomna, öppensinnade, snälla och nyfikna.

Teamet 

Din främsta prioritet är att skapa kvalificerade försäljningsledningar genom att använda olika marknadsföringsmetoder. För att uppnå målen är vi ett team på tre, en marknadschef som fokuserar på varumärkesmedvetenhet och lockar nya kunder och en community manager som fokuserar på att bygga en stark gemenskap för befintliga kunder. Du kommer också att arbeta nära vårt säljteam för att skapa mycket riktade kontofokuserade kampanjer och mäta deras effektivitet när det gäller att driva pipeline.

Styrkor, passioner och tidigare erfarenheter ✌✨

  • Skicklig kommunikatör i både tal och skrift (svenska och engelska)

  • Du har 3-5 års marknadserfarenhet i en roll som hanterar flerkanaliga marknadsföringskampanjer.

  • Fungerar bra under tryck eller i en miljö med hög tillväxt som ständigt förändras

  • Du är strukturerad, noggrann, analytisk och kreativ

  • Du har en examen i marknadsföring, kommunikation eller liknande

Vi ser fram emot att höra av dig! 👋😊 Team Brilliant

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-07-19

Ansök nu