Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Creative Director

Studio Agency, Stockholm

Ansök nu

Vilka är vi?
Studio Agency är en del av Bonnier News Brand Studio. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder våra kunder en bred palett av tjänster: från textproduktioner och design till varumärkesstrategier och fullskaliga reklamfilmsprojekt. Vår ambitionsnivå är hög, inom kort ska Studio Agency vara en av de största aktörerna i Sverige. Vår största styrka är en stark bemanning med rätt kompetens på varje position – och vi behöver förstärka med dig.

Dina arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet består främst av att delta i konceptuell utveckling och leda det kreativa arbetet. Förutom det kommer du att hjälpa till att i möten sälja in idéer samt arbeta med design, varumärkes- och kommunikationsstrategier för våra kunder.

I jobbet ingår till exempel att

  • Leda kreativa projekt

  • Sälja idéer och koncept

  • Vara strategisk och intresserad av, och förstå, våra kunders affär

  • Vidareutveckla befintliga koncept

  • Ta fram varumärkesstrategier

  • Utvärdera trender

Är du den vi söker?

För att vara framgångsrik i rollen som Creative Director hos oss bör du ha en stark drivkraft och hög områdeskompetens. Du är även strategisk och kundfokuserad i din yrkesroll. Du har erfarenhet från reklambyrå/er och kan ta mycket erfarenhet med dig in. Du förstår reklambyråns roll och bidrag till att skapa värde för våra uppdragsgivare. Du gillar tempo och troligtvis får du lite pulshöjning av att se bra och kreativa lösningar.

För att axla rollen ser vi att du har :

  • En universitets-, eller motsvarande, utbildning i grafisk design och/eller marknadsföring

  • Minst fem års erfarenhet av att utveckla visuella koncept

  • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Du kommer att tillhöra Bonnier News Brand Studio och du rapporterar till Head of Studio Agency . Tillsammans sitter vi i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan urvalet sker i augusti.


OM FÖRETAGET
Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Publicerad 2022-06-15

Ansök nu