Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag18.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Corporate Development Manager

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och driva den digitala transformationen av mediebranschen inom Sveriges ledande mediehus? Vi gör stora satsningar på våra varumärken och utvecklingen av vår affär för att möta utmaningarna, och fånga möjligheterna i det framtida medielandskapet. I takt med att vi växer som bolag, söker vi nu ytterligare förstärkning till vårt Corporate Development team för att driva förändringsarbetet tillsammans med oss. Som en del av Corporate Development kommer du att ha en intressant och viktig roll i att driva transformationen framåt.

Corporate Development är ett litet team med en central roll inom Bonnier News. Vi ansvarar för att stödja inriktningen och genomförandet av bolagets strategi, på uppdrag av VD och ledning. Ansvaret består bland annat av att projektleda strategiska initiativ, företagsförvärv och integrationer, samt driva vår årliga strategiprocess.

I rollen har du möjlighet att

  • Driva och stödja strategiska initiativ, M&A aktiviteter och övriga förändringsprojekt inom Bonnier News och dess varumärken

  • Driva och stödja bolagets årliga strategiprocess

  • Stödja VD med styrelsematerial, beslutsunderlag och finansiell uppföljning

  • Jobba nära våra varumärken genom att erbjuda analytiskt och strategiskt beslutsstöd gällande t.ex. nya affärer och verksamhetsförändringar

Vi söker dig som har

  • 2-3 års arbetslivserfarenhet efter examen som managementkonsult eller liknande roll

  • Stark analytisk förmåga

  • Beprövad ledarskapsförmåga

  • Utmärkta kunskaper i Excel och PowerPoint

  • Stark kommunikationsförmåga, både i tal och skrift

  • Examen som civilingenjör/ekonom, eller motsvarande, med utmärkta resultat

I rollen kommer du driva och stötta våra viktigaste strategiska projekt, och jobba nära Bonnier News ledning. Därför efterfrågas att du är en driven problemlösare med hög social kompetens och förmåga att bygga förtroende. För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi även att du är självgående, nyfiken och målorienterad, med ett öga för detaljer.

Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

ANSÖKAN
Frågor om tjänsten besvaras av Veronica Selin, Head of Corporate Development, veronica.selin@bonniernews.se, +4676 940 30 69.

Tillträdesdatum är enligt överenskommelse.

Bifoga CV, personligt brev och universitetsbetyg med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Publicerad 2020-02-05

Ansök nu