Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Content Producer

Stampen Media, Göteborg

Ansök nu

Är du en kreativ stjärna med som brinner för formgivning och skapande? Är du nytänkande och samtidigt bra på att möta kundernas behov? Har du erfarenhet av kreativa processer och gillar att vara del av ett team? Då ska du söka dig till Stampens kreativa mittpunkt.

Arbetsbeskrivning

Som Content Producer kommer du arbeta med att producera material för våra annonsörers räkning, men också för vår marknadsavdelning och interna projekt. Arbetet kommer till stor del kretsa kring rörligt och animation där vi ser att du har hög kompetens, men du kommer också till arbeta med andra typer av grafiskt innehåll för webb, sociala medier och display. En Content Producer hos oss har ett brett spektrum och behärskar hela kedjan från brief till färdig produkt men jobbar också med att färdigställa enheter för olika plattformar utifrån koncept framtagna av AD eller Content Designer. Du är en teamspelare som tar vara på andras kompetenser och delar med dig av din kompetens och dina kunskaper.

Kompetensprofil

  • Vi ser att du har arbetat med contentproduktion under minst tre års tid samt har relevant utbildning inom området.

  • Du har ett skarpt sinne för grafisk formgivning och du förstår hur budskap ska utformas och vilken typ av innehåll som krävs för att få bra effekt.

  • Du är kommunikativ och har bra hand med människor.

  • Du är ansvarstagande och kan driva en produktion från start till mål med täta återkopplingar till beställare kring status.

  • Du är lyhörd och tar till dig essensen i en brief, men också orädd för att ställa krav gentemot beställare för att arbetet ska flyta.

  • Du är noga med att följa kundens strategiska målsättningar gällande syfte och målgrupp för produktionen/kampanjen.

  • Stampen Media Studio arbetar som en enhet med många olika kompetenser. Här är det viktigt att du är en lagspelare och hjälper till där det behövs med din kompetens och ser till att de olika delarna i en kampanj fungerar tillsammans mot uppsatta mål.

  • Du har goda kunskaper i Adobe CC, däribland Premiere Pro och After Effects.

  • Du är trygg med Wordpress.

  • Meriterande om du har jobbat med HTML/CSS/Javascript

Mer information

Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till förlängning.
Placering är på huvudkontoret i Göteborg.
Till ansökan vill vi att du bifogar digital portfolio.
Välkommen med din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta byråchef Jonas Karlsson på jonas.karlsson@stampen.com
Facklig kontakt: Dimce Storm, dimce.storm@gp.se

Om Stampen Media
Med ett flertal lokala och regionala titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, debatt, opinionsbildning och analyser av det som är viktigt för våra läsare. Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner.

Sista ansökningsdag

2022-01-31

Publicerad 2022-01-14

Ansök nu