Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Content Manager

Aspia, Stockholm

Ansök nu

Nu söker vi en ny kollega till Aspias markandsteam i Stockholm som kan hjälpa oss ta nästa steg inom digitala marknadsföringen och utveckla vår närvaro i sociala medier!


Vi erbjuder dig:
Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora- hos oss har du stora utvecklingsmöjlighet. Genom det arbetet du gör och får ta ansvar, genom dialog med dina kunder och kunniga kollegor och genom tydliga utvecklings-och utbildningsplanering.

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt kul och effektivt att jobba hos oss. Du får jobba i ett marknadsledande tillväxtbolag med stora möjligheter till en spännande framtid, samlad expertis kring företagande och närhet till bred kompetens och specialister.

Vi sätter människan i centrum och ger dig möjlighet till att förverkliga dina drömmar. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska fungera ihop så att vi, människor och bolag, växer sida vid sida. Hälsa och välmående är något vi värderar högt därför är flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag och imorgon och tillsammans.

Om Rollen
Rollen fokuserar på genomförande av aktiviteter i våra digitala och sociala kanaler där vi arbetar med såväl varumärkesbyggande som affärsdrivande kommunikation. Din kunskap behöver vi även internt för att kunna utveckla och utmana oss för att möta marknadens och verksamhetens behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta med innehållet i våra digitala kampanjer med nära samarbete med copy kring bild och form

 • Agera kravställare mot våra externt leverantörer

 • Utveckla, ansvara och sätta upp vår kanalstrategi för att nå rätt målgrupp

 • Mäta vilket innehåll som når fram samt producera engagerande och konverterande innehåll, oavsett om syftet är leadsgenerering eller att bygga varumärke

 • Omvärldsbevaka för att hänga med i det senaste inom digital marknadsföring

 • Ansvara och uppdatera vår site och blogg med intressant och relevant innehåll med fokus på storytelling

Så här tror vi att du är
Som Content Manager på Aspia får du delta i många intressanta utvecklingsprojekt tillsammans med olika kontaktytor, internt och externt. Du gillar tanken på att jobba helt datadrivet och skapar framgångsrika samarbeten och har förmågan att få med dig andra i dina idéer. Du är både en digitalt kunnig och en skicklig kommunikatör som drivs av att utveckla och öka vår närvaro i digitala kanaler. Du är en affärsdriven person som vill arbeta modernt och innovativt och sätta nya processer, rutiner och finjustera arbetssätt för att nå uppsatta mål.  

Vi söker dig som har

 • Minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll med erfarenhet av digital marknadsföring/ content manager / kommunikatör

 • Du är van att driva förändringsprojekt

 • Du har stor erfarenhet av att definiera nyckeltal samt följa upp, analysera och rapportera effekt, insikter och rekommendationer till organisationen

 • Ett digitalt helhetstänk och erfarenhet av SEO/SEM, CMS (Episerver) MS Office och Google Analytics. Du behöver inte vara specialist i Hubspot, NetSuite (CRM) eller Adobe Creative Suite men du behöver ha förståelse för helheten

 • Du talar och skriver obehindrat på svenska

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, digital marknadsföring, från högskola eller motsvarande, t ex Berghs, Hyper Island eller IHM

Om Aspia
Aspia är en ledande affärspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt med 1 500 medarbetare på ca 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Det finns flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss på Aspia. Det främsta är att vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Aspia erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar Together, Challenge & Professional.      

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Som en del av vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

OBS! Urvalsprocessen kommer pausas under semesterveckorna v.29–32, du är välkommen med din ansökan under hela perioden.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-07-19

Ansök nu