Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Content Manager

Agitator Whiskymakare, Stockholm

Ansök nu

Tänk om man i stället för att ständigt titta bakåt vände blicken mot framtiden? Vi är övertygade om att den bästa whiskyn ännu inte är skapad. Men vi jobbar på det och hoppas du vill vara med oss när vi agiterar för ett nytt sätt att se på whisky och whiskyproduktion.

Agitator Whiskymakares vision är att ta den svenska whiskyn in i 2000-talet och tänka om, tänka nytt och tänka framåt. De bästa förutsättningarna är på plats men vi har en bit kvar och nu behöver vi dig för att ta nästa kliv mot Europa!

Rollen

Rollen som Content Manager på Agitator Whiskymakare har höjd och bredd. Den digitala kommunikationen och den språkliga tonträffen är av stor vikt där din huvudsakliga uppgift är att bidra till tillväxt genom att producera relevant och engagerande innehåll till våra sociala kanaler, uppdatera hemsida och författa pressreleaser.

I din projektledande roll håller du ihop olika kommunikationsaktiviteter från strategi till implementering och uppföljning. Men framför allt så skapar du innehåll; allt från kortare artiklar till att samordna och ta in längre mer faktabaserade artiklar avsedda för vår hemsida, nyhetsbrev eller andra digitala kanaler. Du rapporterar till marknad- och kommunikationschef Petra och sitter på vårt centrala kontor vid Upplandsgatan 27 i Stockholm.

Rollen är en perfekt möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas inom kommunikationsområdet.

Arbetsuppgifter:

  • Utvecklande och implementering av contentstrategi

  • Skriva nyhetsbrev och innehåll till hemsidan

  • Ansvara för innehållsplanering för sociala medier

  • Utveckla och driva marknadskampanjer

  • Analysera vilket innehåll som konverterar, oavsett om syftet är att driva affär eller att bygga varumärke

  • Stötta med pressmeddelande

  • Fota, filma och producera engagerande innehåll som bidrar till ökad varumärkeskännedom

Mer om dig

Vi tror du har något/några års erfarenhet från liknande roll som har producera innehåll till webb och sociala medier och vet vilken typ av innehåll som bör publiceras i vilka kanaler samt hur du ska formulera dig för att väcka engagemang. Du har erfarenhet att hålla en dialog och svara på kommentarer på innehåll i sociala medier på svenska och engelska och kan förklara komplexa saker på ett enkelt och begripligt sätt.

Vi söker en operativ och lösningsorienterad person som drivs av nyfikenhet som har intresse för marknadsföring, kommunikation och digital utveckling. Vi tror du har vana att arbeta i system som Photoshop, Indesign samt CMS tex Wordpress och trivs att arbeta självständigt men delar samtidigt vår övertygelse om att vi blir bättre och effektivare tillsammans som team.

Mer om Agitator Whiskymakare

Agitator Whiskymakare AB grundades 2015 och är ett helägt dotterbolag till Nordic Whisky Capital som är ett företag som producerar alkoholhaltiga drycker med whisky som primär produkt. Nordic Whisky Capital är ett publikt bolag med cirka 250 aktieägare och är noterat på Pepins. Koncernen består av tre bolag, där Agitator Whiskymakare är det enda rörelsedrivande bolaget. Grundaren är idag styrelseordförande samt ekonomichef i företaget (Agitator).

Destilleriet ligger i Arboga och har sedan 2018 producerat whisky. Destilleriet är, för sin storlek, världens mest tekniska och produktionskapaciteten för det bland de största i Sverige. Whiskyn, började säljas i november 2021.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Publicerad 2022-09-19

Ansök nu