Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Content Designer

Stampen Media, Göteborg

Ansök nu

Är den kreativa höjden och kvalitén viktig för dig? Gillar du att utmanas och möta kundernas behov? Tycker du om att skapa och trivs med att utveckla den kreativa nivån? Då är du rätt person för uppdraget

Arbetsbeskrivning

Som Content Designer kommer du arbeta med att ta fram idéer, designa och producera material för våra annonsörers räkning, men också för vår marknadsavdelning och interna projekt. Arbetet kommer till stor del kretsa kring rörligt och animation där vi ser att du har hög kompetens, men du kommer även arbeta med andra typer av grafiskt innehåll för webb, sociala medier och display. En Content Designer hos oss har ett brett spektrum och behärskar hela kedjan från koncept och idé till färdig produkt. Du är motor i det kreativa teamet och fingertoppskänslan ligger i designen. Du är en teamspelare som tar vara på andras kompetenser och delar med dig av din kompetens och dina kunskaper. Du har också förmåga att leda en producent som ska tolka en av dina produktioner och applicera på flera olika enheter.

Kompetensprofil

  • Vi ser att du har arbetat med Content Design under minst fem års tid samt har relevant utbildning inom området.

  • Du har ett skarpt sinne för formgivning och du förstår hur budskap ska utformas och vilken typ av innehåll som krävs för att få bra effekt.

  • Du är kommunikativ och har bra hand med människor.

  • Du är ansvarstagande och kan driva en produktion från start till mål med täta återkopplingar till beställare kring status.

  • Du är lyhörd och tar till dig essensen i en brief, men också orädd för att ställa krav gentemot beställare för att arbetet ska flyta.

  • Du är noga med att följa kundens strategiska målsättningar gällande syfte och målgrupp för produktionen/kampanjen.

  • Du har goda kunskaper i Adobe CC, däribland Premiere Pro och After Effects.

  • Du är trygg med Wordpress och Adobe XD.

  • Meriterande om du har jobbat med HTML/CSS/Javascrip.

Stampen Media Studio arbetar som en enhet med många olika kompetenser. Här är det viktigt att du är en lagspelare och hjälper till där det behövs med din kompetens och ser till att de olika delarna i en kampanj fungerar tillsammans mot uppsatta mål.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Göteborg.
Till ansökan vill vi att du bifogar digital portfolio.
Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar löpande med urval.
Välkommen med din ansöka.

Har du frågor är du välkommen att kontakta byråchef Jonas Karlsson på jonas.karlsson@stampen.com
Facklig kontakt: Dimce Storm, dimce.storm@gp.se

Om Stampen Media
Med ett flertal lokala och regionala titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, debatt, opinionsbildning och analyser av det som är viktigt för våra läsare. Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner.

Sista ansökningsdag

2022-01-31

Publicerad 2022-01-14

Ansök nu