Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Community Coordinator

Skandia Fastigheter, Malmö

Ansök nu

Nu söker vi en community coordinator som är duktig på att projektleda, producera och koordinera kommunikation och event för hyresgäster!

I rollen som community coordinator kommer du att ansvara för att koordinera hyresgästkommunikation i Malmö. Arbetsuppgifterna varierar stort och innefattar allt från att skriva och publicera texter till att driva olika event till att säkerställa att kontoret är trivsamt. Du kommer att vara delaktig i att utveckla kundaktiviteter och event samt genomföra och utvärdera dem i syfte att säkerställa att de når önskad effekt. Du arbetar självständigt och strukturerat i ditt arbete, men i tät samverkan med dina kollegor. Rollen innebär många olika kontaktytor, såväl interna som externa.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Stötta teamet i olika kundkommunikationsinsatser

 • Planera och genomföra kundevent

 • Ansvara för hyresgästsamarbeten och strategiska partnerskap

 • Säkerställa funktionella och representativa hyresgästgemensamma ytor

 • Uppdatera digitala plattformar och system

 • Kontaktperson för samarbetspartners avseende kontorsservice

 • Besökshantering, in- och utgående post, passerkort/nyckelhantering, interna tjänster och gemensamma ytor.

Så här tror vi att du är som person:

För att trivas i rollen och hos oss på Skandia Fastigheter är det viktigt att du är social, nyfiken, initiativtagande och att du gillar att samarbeta med både kollegor och partners. Vi letar efter dig som är en skicklig projektledare och som har en god förmåga att formulera budskap och som skapar engagerat innehåll och evenemang av hög kvalitet. Du är lösningsorienterad, resultatinriktad och duktig på nätverka och att prioritera när många saker händer samtidigt. Dessutom är du ambitiös och noggrann och intresserad av att utforska nya digitala lösningar.

Vi tror att du har:

 • God förmåga att skapa målgruppsanpassad kommunikation som ger effekt

 • Erfarenhet av att koordinera kommunikation och event samt att projektleda seminarier och konferenser.

 • Erfarenhet av publicering i digitala kanaler

 • Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Mer om oss:

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. För att passa hos oss ska du vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med de du möter. Och det skadar självklart inte att du är intresserad av fastigheter. Här får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar. 

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

OBS! Urvalsprocessen kommer pausas under semesterveckorna v.29–32, men du är välkommen med din ansökan under hela perioden.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-07-06

Ansök nu