Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Client Manager

Bonnier News AB, Stockholm

Ansök nu

Bonnier News Brand Studio arbetar i nära samarbete med Bonnier News redaktioner och utvecklar kreativa kampanjer och hittar nya affärsmodeller. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder våra kunder strategi, produktion och distribution i några av Sveriges mest välkända nyhetsmedier. Som en del av Sveriges största mediehus har vi både stora nyhetstidningar och välkända magasin i vår portfölj, vilket ger dig en unik möjlighet att ta fram branschens bästa kundkoncept. Bonnier News Brand Studio har blivit utsedd till världens bästa native-byrå på Native Advertising Awards i Berlin och i våras prisades vi för “Årets native” samt “Årets IT & Telekom-kampanj” på Swedish Content Awards. Om du vill vara en del av vårt prisvinnande team och värdesätter affärsmässighet likväl som kreativa miljöer och projektledning - sök rollen som Client Manager.

Rollen som Client Manager
Att arbeta på Bonnier News innebär möjligheten att vara med på en spännande resa i en bransch som är i ständig förändring. Det dagliga arbetet består av att skapa, sälja och projektleda kundkoncept med distribution i Bonnier News välkända varumärken tillsammans med övriga funktioner i säljorganisationen.

Som Client Manager kommer du att ansvara för befintliga och nya kunder. Du leder pitcher, utbildar och överraskar dina kunder med lösningar som de inte visste var möjliga att genomföra i Bonnier News kanaler. Du hjälper tillsammans med hela teamet till att utbilda och inspirera övriga organisationen om våra produkter, produktioner och lyckade case.

Målsättning: Att genom kreativitet och internt samarbete skapa nya lösningar som bidrar till Bonnier News Brand Studios intäktsmål. Som Client Manager i Native & Koncept-teamet behöver du:

 • Alltid ha ett affärsfokus och se till helheten för Bonnier News

 • Ansvara för en individuell budget och du har ett lönsamhetskrav på respektive affär.

 • Vårda dina kontaktytor; kunder, mediebyråer, annonsavdelningen och redaktionerna inom Bonnier News.

 • Agera rådgivare och utbilda våra kunder om vikten och möjligheter kring innehållsaffären.

 • Driva den kreativa försäljningen inom Bonnier News Sales med dina kollegor på Bonnier News Brand Studio.

 • Affärsutveckla och projektleda Bonnier News koncept-affär för att klättra i våra kunders värdekedja.

 • Paketera och prissätta innovativa lösningar

 • Projektleda kunden genom hela processen tillsammans med övriga funktioner.

Den vi söker
Vi söker dig som har hög kompetens inom försäljning, projektledning och kundrelationer och erfarenhet av försäljning av produkter, kundservice och arbete med kundvård eller motsvarande. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi ser gärna att du:

 • Är intresserad av media och kommunikation.

 • Har arbetat med budget- och kundansvar.

 • Tycker att det är kul att hålla dragningar.

 • Har arbetat med kommersiellt innehåll – native, content display, branded content etc.

 • Tycker om att arbeta i team och har digital kompetens.

 • Är kommunikativ och prestigelös samt har lätt för att skapa bra relationer och hantera olika personligheter.

 • Har grundläggande kunskaper i PPT/Excel

 • Är strukturerad och noggrann och levererar kvalitet och enligt tidsplan.

 • Har jobbat i ett mediahus tidigare, på en marknadsavdelning eller på en content/reklambyrå.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer att tillhöra Native och Konceptteamet. Du rapporterar till Jonathan Olsson, Försäljningschef Native och tillsammans sitter vi i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm. Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan, urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-11-16

Ansök nu