Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla jobb

Client Manager

Bonnier News Brand Studio, Stockholm

Ansök nu

Bonnier News Brand Studio arbetar i nära samarbete med våra redaktioner och utvecklar kommersiella, kreativa kampanjer och hittar nya affärsmodeller. Vi erbjuder våra kunder strategi, produktion och distribution i några av Sveriges mest välkända nyhetsmedier. Som en del av sveriges största mediehus har vi både stora nyhetstidningar och välkända magasin i vår portfölj, detta ger dig en unik möjlighet att ta fram branschens bästa kundkoncept.

2018 utsågs vi till världens bästa native-byrå på Native Advertising Awards i Berlin och i våras prisades vi för ”Årets affär” på TU:s gala ”Årets Dagstidning”. Om du vill vara en del av vårt prisvinnande team och värdesätter affärsmässighet likväl som kreativa miljöer och projektledning - sök rollen som Client Manager.

Rollen

I den här rollen jobbar du med försäljning: du kommer att ansvara för en egen budget och med stort stöd från ditt team. Exempelvis värdesätter och vårdar vi våra relationer högt. I denna roll kommer du att arbeta med såväl befintliga som nya kunder, ofta tillsammans med andra kollegor både inom och utanför Brand Studio. Tillsammans åker ni ut och träffar både kunder och byråer och agerar rådgivare, för att sedan ta fram marknadens mest attraktiva kundkoncept. Kort sagt, vi siktar på att vara branschens bästa affärspartner.

Förutom att vara en relationsskapare uppmuntrar vi till att tänka utanför den berömda boxen. Du kommer att skapa, sälja och projektleda unika och kreativa lösningar och innehållsamarbeten till våra kunder. En stor del av vår affär kretsar kring native- branded content- och content display så vi ser med fördel att det är uttryck som du kommer att kunna känna dig bekväm med.

Vi tror att du kommer långt med egenskaper som affärsmässighet, kreativitet och nyfikenhet i den här rollen. Du behöver också ha ett stort intresse för media och gärna redan nu en fot in i branschen. Detta gör att vi tror att du kanske redan idag arbetar på någon form av marknadsavdelning eller content/reklambyrå, men så behöver såklart inte alls vara fallet. Tycker du att det låter som ett roligt nästa steg- sök! Vi går igenom ansökningar och kallar till intervju löpande.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Bonnier News Brand Studio är Bonnier News innovation- och konceptavdelning som arbetar med några av Sveriges största nyhetsmedier; Dagens industri, Dagens Nyheter, Expressen, Helsingborgs Dagblad, Sydsvenskan, MittMedia och Bonnier Magazines & Brands. Vårt uppdrag är att bidra till att säkra framtidens journalistik genom att skapa innehållssamarbeten – innehåll som vi skapar för våra kunder, oavsett plattform.

Publicerad 2019-09-27

Ansök nu