Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Chefredaktör

NWT Media/Provinstidningen Dalsland, Åmål

Ansök nu

NWT Media söker
Chefredaktör till Provinstidningen Dalsland

Provinstidningen Dalsland (PD) är den ledande nyhetsförmedlaren i Åmåls kommun och läses av ca 8 000 personer. Vi publicerar nyheter från Åmål digitalt varje dag och papperstidningen kommer ut tre dagar i vecka (upplaga 3 300 ex). PD ingår i NWT Media AB som omfattar 16 lokaltidningar i Värmland, Skaraborg och Dalsland.

Du erbjuds här:
Som chefredaktör för PD arbetar du dagligen nära dina medarbetare och den journalistik som görs. Du ska driva på den digitala utvecklingen och bidra till att vårt innehåll utvecklas och matchar viktiga målgruppers behov. I rollen ingår också att strategiskt arbeta med återkoppling på såväl grupp- som individnivå.

Du är:
En är en ledare som gillar förändring. Du är social och lätt för att skapa och underhålla många personliga kontakter. Du är samhällsintresserad, engagerad och en god kommunikatör. Vi vill också att du är närvarande och aktiv som ledare och är van att hålla många saker igång samtidigt. Du är drivande och reflekterande och gillar att utveckla såväl människor som vårt publicistiska innehåll.
Du har ett modernt ledarskap och vet att bäst resultat nås genom bred förankring och delaktighet.

Du har:
För att lyckas i den här rollen behöver du ha en gedigen journalistisk och publicistisk erfarenhet och vara bekväm med digitala medier då vi jobbar digitalt först. Det är meriterande om du lett digitala verksamheter eller projekt. Du tycker precis som vi, att lokal kvalitetsjournalistik är mycket viktig och du vill arbeta med att utveckla vårt journalistiska innehåll.
Du kommer att vara budgetansvarig för redaktionen och insikt i företagsekonomi är därmed en merit. Du har erfarenhet av administrativt arbete och är strukturerad och noggrann i det.
Vårt önskemål är att du är bosatt inom PD:s spridningsområde eller är beredd att flytta hit.

Intresserad?
Har du frågor kan du kontakta mediechef Mikael Rothsten på mikael.rothsten@nwt.se eller 054-19 97 11.
Tjänsten är en tillsvidareanställning anställning med placering i Åmål.

Vi ser fram emot din ansökan senast 3 oktober, vi kommer att hålla urval löpande.

Läs mer och sök tjänsten på www.nwtmedia.se/jobba-hos-oss/

Publicerad 2021-09-10

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News