Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag07.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Campaign Manager

Bonnier News, Stockholm/Malmö/Jönköping/Sundsvall/Östersund

Ansök nu

Campaign Manager till Bonnier News Sales

Vill du vara med i vårt växande Performance Marketing team? Bonniers News Sales digitala affärer växer kraftigt. Vi söker nu fler kollegor till vårt team. Kanske är det just du som är vår nya kollega som vill jobba med att utveckla våra kunders digitala närvaro i olika kanaler?

Om oss
Bonnier News Sales strävar efter att vara marknadens mest attraktiva affärspartner. Du arbetar i en engagerad miljö med att skapa och sälja nytänkande koncept och innovativa annonslösningar till både print och digitala kanaler för några av mediesveriges mest välkända varumärken. Alltid tillsammans med ett professionellt team med en hög ambitionsnivå

Idag är vi sex Campaign Managers med en härlig teamspirit där alla tar stort individuellt ansvar i både planering och utförande. Vi sätter alltid kunden i centrum och ser värdet i en bra kundrelation. För att vara med i vårt gäng behöver du förstå att digital marknadsföring är i ständig utveckling och självklart gillar du de utmaningar det skapar.

Om rollen
Som Campaign Manager på Bonnier News Sales har du en bred roll som innebär strategistöd, kampanjplanering och genomförande, optimering, rapportering samt analys till kund och säljare. Idag hanterar vi en mix av digitala lösningar såsom sökordsannonsering, sociala medier annonsering samt digital rekrytering. Du kommer jobba nära säljare och affärsutvecklare och tillsammans med resten av teamet ta fram olika lösningar, insatser och paketeringar för kunder för att uppnå bästa effekt.

Vi letar efter fler Campaign Managers inom tre olika områden, Google Ads, Sociala Medier och Rekrytering.

Google Ads och Sociala medier:
Som Campaign manager för Google Ads eller Sociala Medier kommer du att ansvara för att sätta upp och hantera digitala kampanjer för våra kunder i antingen Google Ads eller i Business Manager. I arbetsuppgifterna ingår strategi och planering, uppsättning av konton, leverans, optimering och rapportering av kampanjer mot kpi:er, mål och mätbara resultat. Rollen innebär stora mått av frihet och ansvar.

Rekrytering:
I rollen som Campaign Manager med fokus på vårt digitala rekryteringserbjudande för företag ansvarar du för leverans av rekryteringsannonser i sin helhet. Du hanterar vår jobbplattform MittJobb.se samt skapar målgruppsstyrd annonsering i sociala medier för att visa annonsen för rätt personer. Du jobbar i Linkedins annonseringsverktyg Campaign manager samt Business manager för annonsering på Facebook och Instagram.

Vem är du?
För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara en "doer" med god förmåga att självständigt strukturera, planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Du kommer ha ansvar över olika kunder i olika branscher och jobba aktivt med att ta dem till nästa nivå inom marknadsföring. Du är flexibel, gillar förändringar och trivs i en utvecklande miljö där det händer mycket. Vi värderar personliga egenskaper högt och ser att du är en person som är en relationsskapare. Hos oss arbetar man mycket med samarbeten mellan våra avdelningar.

Din erfarenhet

  • Relevant utbildning inom marknadsföring.

  • Minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst.

  • God digital kunskap inom CMS, SEM, SEO och/eller annonsering inom sociala medier.

  • Erfarenhet av Business Manager, pixlar, Google Analytics, Google Ads och Google Datastudio.

Meriterande:

  • Facebook Blueprint eller Google ads certifierad.

  • Förståelse för sälj och affärer.

  • Enklare redigering av bild/video.

Övrig information

Omfattning:
 Heltid

Varaktighet: Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Placeringsort
Stockholm, Malmö, Jönköping, Sundsvall eller Östersund.

Är du den vi söker men bor på en annan ort? Skicka in din ansökan och ange vilken din närmsta stad är.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-02-19

Ansök nu