Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökByråchef

Arbetsgivare: Aller media

Plats: Stockholm

Titel: Byråchef

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-08-09

Ansök nu

Dela jobbet:

Byråchef

Byråchef till Aller media Creative Studio

Vill du vara med i att leda och revolutionera mediebranschen? Vi bygger en helt ny typ av byrå och vi söker en stjärna att leda satsningen.

Aller media är i en spännande fas där vi varje dag utmanar status quo, springer fortare, snabbare och på en roligare väg än våra konkurrenter. En turbomotor i förändringsresan är vår interna byrå Creative Studio, den del av vår kommersiella avdelning som jobbar bortom det traditionella annonslandskapet. Här skapas influencerkampanjer, kreativa annonslösningar, social video, native, magi och mycket mer varje dag.

För att nå ut med kundernas kampanjer använder vi våra starka varumärken och plattformar där den kvinnliga målgruppen står i självklart, strålande fokus. Creative Studio består av tre team med varsin teamleader:

Influencerteamet

Vi har mer än 70 av Sveriges största kvinnliga influencers och över 4000 mircoinfluencers.

Contentteamet

Producerar koncept och smarta digitala innehållskampanjer på alla plattformar.

Eventteamet

Skapar kreativa event för våra kunder och producerar våra egna, till exempel Elle-galan.

De tre teamen jobbar ihop med våra kunder och en växande andel av våra affärer inkluderar en mix av teamens insatser. Vi har en stark lönsamhet och skapar stora värden för våra kunder. Men vi vill mer. Vi vill växa.

Nu söker vi en byråchef som kan leda våra team och möta kunderna med nya spännande koncept. Är det du?

Om rollen:

Som byråchef förväntas du skapa nya affärer och coacha våra medarbetare till nya stordåd. Du ansvarar för i dagsläget ca 15 medarbetare, en blandning av specialister och generalister. Du äger din egen budget och byråns tufft uppsatta mål.

Om dig:

Du har bakgrund från byrå där kreativitet och affärsmannaskap stått i centrum. Du rör dig obehindrat mellan att leda och presentera stora pitchar till att djupdyka i budgetdokument och planering. Som ledare är du tydlig, engagerad, har lätt att hitta brinnet och att entusiasmera andra.

Du har en förmåga att skapa och sälja koncept, att få saker som ännu inte finns att kännas tydliga spännande och för våra kunder.

Du har några års byråerfarenhet och har ledarskap, sälj och kreativitet som ledstjärnor.

Du är svårhittad men vi vet att du finns!

Vad vi erbjuder

Du kommer att jobba i ett företag i konstant utveckling där få dagar är de andra lika.

  • Du kommer att arbeta i en kreativ miljö där allt är möjligt.
  • Stora möjligheter att växa i rollen och vidare inom vår nordiska koncern – vi är beredda att satsa på dig!
  • En peppande och hjälpande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål utan vassa armbågar.
  • Du fattar egna beslut och har stort mandat.
  • Du rapporterar direkt till vice VD som också är chef för kommersiella avdelningen.

Aller media fokuserar på kvinnliga målgrupper i alla åldrar och på alla plattformar genom starka varumärken som Elle, Femina, Svensk Dam, Baam, MåBra och många fler.

Vi vill göra Sveriges kvinnors liv rikare.

Vi når och förstår Sveriges kvinnor.

Vi vill revolutionera mediebranschen. Vill du vara med på vår resa?

Sök!

Hos oss får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både anställda, våra användare och våra kunder.

Vi utvärderar kandidater löpande, så sök tjänsten snarast – dock senast den 9:e augusti 2019. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Stockholm. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Lotta Cederbom, lotta.cederbom@aller.com. Inga ansökningar tas emot via mail.

Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Lotta Cederbom, lotta.cederbom@aller.com. Inga ansökningar tas emot via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

**

Det här är Aller media!

Vi är ett mediehus med en familjär känsla som ligger i framkant och drivs framåt av vår vision, att göra kvinnors liv rikare. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda de utmaningar våra medarbetare vill ta sig an, vilket innebär ständig utveckling för våra medarbetare, för inom Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har viljan och modet att ta för sig.

Vi har centrala kontor med sköna takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm och i Malmö. I koncernen Aller media ingår Make Your Mark, OTW och Narva, vi skapar samt utvecklar några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Välkommen med din ansökan till Aller media.


Kontaktperson