Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Bildjournalister

Sydsvenskan, Malmö och Lund

Ansök nu

Sydsvenskan - sommarvikariat 2022

Sydsvenskan och HD utgör tillsammans södra Sveriges ledande mediehus. Vi når cirka 550 000 läsare varje dag. Dygnet runt kan nyhetsälskare i hela Skåne ta del av våra nyheter och tjänster. Vi ger ut regionens största nyhetssajter, sydsvenskan.se och hd.se och två starka prenumererade morgontidningar, Sydsvenskan och HD.

Nu söker vi dig som vill jobba på Sydsvenskan i sommar och våra redaktioner i Lund och Malmö. Vi granskar, nyhetsrapporterar, berör och underhåller och vill vara skåningarnas källa för både nytta och bildning.

Vi söker dig med erfarenhet av nyhetsmedier. Din ansökan ska innehålla personligt brev, cv och referenser. Förankring i sydvästra Skåne är ett plus men inget måste. Tjänsten kräver körkort (B)

Marieberg Media ansvarar för rekryteringarna och har du frågor om vikariaten kontakta Helena Blendberg, konsultchef Marieberg Media, helena.blendberg@mariebergmedia.se

OM FÖRETAGET

Marieberg Media är Sveriges största bemanningsbolag för journalister med några av landets största och mest dynamiska redaktioner som uppdragsgivare: Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, HD-Sydsvenskan, Lifestylegruppen Bonnier News, Bonnier News Local, TT Nyhetsbyrån med flera.

Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och har i dag nära 400 medarbetare. Vi rekryterar journalister för uthyrning till alla slags medieföretag, både inom och utom Bonnierkoncernen.

Marieberg Media är en del av affärsområdet Bonnier News.

Hos oss hittar du några av de mest spännande jobben i Medie-Sverige för reportrar (både print och tv), webbredaktörer, sociala medier-redaktörer, redigerare, liveredaktörer och sändningsproducenter med mera.

Läs mer på vår hemsida.

Publicerad 2022-01-12

Ansök nu