Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag22.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Bildjournalist

Upsala Nya Tidning (UNT), Uppsala

Ansök nu

Du kan berätta i bild, både i stillbild och video.

Kom och gör UNT bättre – vi söker bildjournalist

Brinner du för lokal journalistik? För att få berätta vad som händer runt om i Uppsala och Uppland? Kan du berätta i bilder? Nu rekryterar Upsala Nya Tidning för att uppnå nya läsarmål.

UNT har haft en väldigt stark läsarutveckling under det gångna året. Nu ska vi växa ytterligare och för att lyckas behöver vi fler medarbetare.

UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara förstavalet där vi verkar. Det kräver närhet året runt alla dagar och därför rekryterar vi till hela vår redaktionella verksamhet.

Du ska trivas med att jobba i en kreativ miljö, med flera publiceringskanaler och i högt tempo. B-körkort är ett krav. Det är även journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet av journalistiskt arbete.

UNT:s redaktion arbetar med en självklar inriktning mot digital publicering. För dig är det naturligt att omvandla journalistik till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

Vi söker bildjournalist

Du kan berätta i bild, både i stillbild och video. Du kan livesända på vår sajt där du själv står framför kameran. Du kan hitta och ta ansvar för egna jobb som kompletterar eller står för sig själv i vår breda redaktionella bevakning. Du kan göra bildreportage tillsammans med en reporter. Du kan också skriva texter till dina egna jobb när det behövs.

Du som söker har journalistutbildning och erfarenhet av att arbeta på en redaktion med videoberättande. Du har B-körkort. Arbetstiden är schemalagd dag och kväll, helgarbete förekommer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad i Uppsala.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 14 februari 2021.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse, gärna snabbt under våren.

I din ansökan ska det framgå att du har B-körkort och vilken journalistutbildning/erfarenhet du har samt vilken av tjänsterna du söker. Vi vill ha kontaktuppgifter till tidigare arbetsgivare om du inte arbetat hos oss tidigare.

Frågor
Roger Berglund, redaktionschef, 070-529 09 37 roger.berglund@unt.se
Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66, niklas.skeri@unt.se

Välkommen med din ansökan via knappen nedan!

Publicerad 2021-01-11

Ansök nu