Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla jobb

Affärsnära Magento-utvecklare

Bonnier News Lifestyle/NOA, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och bygga en av Sveriges snabbast växande marknadsplatser, som digitaliserar och demokratiserar den svenska konstmarknaden? Lockar möjligheten att jobba i en verksamhet som drivs som en startup, men som har hela Bonnier News bakom sig? Då ska du söka tjänsten som Magento-utvecklare på NOA Gallery!

"NOA är en marknadsplats med fokus på nordisk, samtida konst och som samlar och förmedlar konst med stor bredd av såväl konstnärer som prisklasser. Nu söker vi efter någon som kan ta över ansvaret för utvecklingen av sajt och kundresa; från ett första besök och fram till ett genomfört köp.

Arbetsuppgifter

Vi letar efter dig med stort intresse för utveckling, framförallt i Magento och e-handel. Vi värdesätter ett öga för detaljer för att skapa den bästa lösningen för användaren. Som utvecklare hos oss kommer du att vara en nyckelspelare i att planera, implementera och följa upp förbättringar och nya funktioner för vår e-handel och du kommer få stora möjligheter att påverka vilka tekniker som ska användas i framtiden. Du kommer att ha stöd i ditt arbete från Bonnier News gemensamma DevOps- och infrateam.

Du kommer att driva den tekniska roadmapen och i vissa fall kravställa externa utvecklare, men i huvudsak arbetar du självständigt operativt med löpande utveckling och förbättringar av sajt, inklusive trafikanalys, SEO, konvertering och kundresa. Andra uppgifter kan handla om allt från hur produkterna presenteras, användarupplevelse, checkoutflöde, etc. Alla i teamet jobbar sälj- och datadrivet och dina huvudsakliga KPI:er är konverteringsgrad, genomförda transaktioner, snittordervärde, återkommande kunder, antal produkter i varukorgen, osv.

Kvalifikationer

Vi tror att du har jobbat några år i en liknande roll och har gedigen erfarenhet av e-handel, Magento och Google Analytics. Du är nu redo att ta ett strategiskt ansvar och växa med affären. Givetvis har du solid teknisk förståelse men du ser också till helheten: kundresa, användarupplevelse och konvertering. Har du dessutom intresse och god känsla för färg och form är det naturligtvis ett stort plus.

Vi söker dig som har följande:

  • Ren, compliant och väldokumenterad kod

  • Minst 3 års erfarenhet av Magento-utvecklande, inklusive Magento 2 Community, men gärna också Commerce, utvecklande av Magento-butiker, moduler och integrationer, prestandaoptimering, caching och indexering

  • Minst 3 års PHP erfarenhet

  • Bra kunskaper inom Git version control

  • Bra på att kommunicera både verbalt och i skrift

För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara flexibel och trivas i en utvecklande miljö med högt tempo. Du är en prestigelös lagspelare som trivs i ett litet team där alla hjälps åt där det behövs.

Förändring, utveckling och kultur är viktigt för oss och du förväntas ta initiativ, våga utmana samt ha ett rådgivande förhållningssätt. Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News och NOA vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Praktiskt

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning

  • Vi är en liten självständig affär inom Lifestylegruppen på Bonnier News, bestående av ett team på fem personer

  • Du rapporterar till Robert Danowsky, affärschef för NOA Gallery

  • Vi sitter tillsammans i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30, i Stockholm

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Publicerad 2019-10-04

Ansök nu