Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Ad operations-specialist

Arbetsgivare: Bonnier News Sales

Plats: Stockholm

Titel: Ad operations-specialist

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-05-15

Ansök nu

Dela jobbet:

Ad operations-specialist

Vill du arbeta med den senaste tekniken inom digital marknadsföring i Sveriges ledande mediehus?

Som medarbetare på Bonnier News Sales blir ditt ansvarsområde att självständigt driva och optimera våra digitala annonskampanjer där du arbetar rådgivande och strävar efter att vara den bästa affärspartnern.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Konverteringsteamet och arbeta operativt i våra system för digital leverans med målet att boka och optimera kampanjer mot kunds köpta mål och KPI:er. Du testar och felsöker annonsytor och annonsmaterial samt supporterar våra Client Managers och stakeholders inom affärsområdet.Rollen innefattar bland annat:

  • Projektledning mot uppsatta mål och KPI:er inom digital marknadsföring.
  • Ansvara för att korrekt material levereras och bokas i tid
  • Testa och felsöka annonsytor och annonsmaterial
  • Driva lager och estimat-frågor, internt och externt
  • Ha daglig kontakt med våra kunder

Kvalifikationer

Profil och vad kännetecknar dig som person

Vi värderar personliga egenskaper och lämplighet högt, för att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara både självgående, serviceminded och kommunikativ. Vidare är du en lagspelare som parerar både högt och lågt och trivs i en händelserik miljö.

Tidigare erfarenheter

Vi tror att du är i början av din karriär inom digital marknadsföring och har en relevant utbildning inom området. Du har ett stort intresse teknik och för att arbeta operativt i projektform. Vidare ser du din framtid inom mediebranschen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom:

  • Digital annonsering
  • Projektledning
  • Operativ erfarenhet från annonsplattformar
  • Dokumenterad erfarenhet av programmatic

Om företaget

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Lifestyle, HD-Sydsvenskan och Bonnier Business Media når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre – du kan påverka riktningen.


Kontaktperson