Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Övriga nyheter

Här är Dagens Medias nya gala

Publicerad: 30 Maj 2017, 12:35
Uppdaterad: 31 Maj 2017, 06:24

Volkswagens Jeanette Asteborg är juryns ordförande. Foto: Jannes Naess

ÅRETS LOKALA MEDIEHUS. Här är alla som kan få pris i Dagens Medias nya gala. "Vi har tittat på mod, nytänkande och positiv utveckling", säger Jeanette Asteborg, ordförande för juryn.


Ämnen i artikeln:

Årets Lokala MediehusVolkswagen

För att uppmärksamma de lokala annonsmarknaderna – och prisa framgångsrika lokala aktörer – lanserar Dagens Media Årets Lokala Mediehus.

Den 31 maj hålls tävlingen och inspirationsdagen för första gången. Klockan 14.30 slår vi upp dörrarna på Nalen i Stockholm.

Galan leds av Kattis Ahlström, och Alexander Bard kommer att tala under rubriken ”Den intelligenta kundrelationen i en digital tidsålder”.

Senare väntar galamiddag och prisutdelning.

Totalt har 13 annonsörer, inspiratörer och mediehus nominerats i de tre kategorierna.

Jeanette Asteborg, marknadschef på Volkswagen, har lett juryns arbete:

– Vi ser att det lokala engagerar och ofta ger bättre effekt än andra kanaler. Samtidigt som vi ser en globalisering av medielandskapet, vilket gör att de lokala inte får den uppmärkamhet som de ofta förtjänar, säger hon.

Hur har juryn resonerat – vad har ni valt att lyfta fram?

– Vi har bland annat tittat på mod, nytänkande och positiv utveckling, och om man anstränger sig lite extra som gör att det gynnar mediet.

Vilken skulle du säga är den mest brännande frågan för de lokala medie­husen framöver?

– Att digitaliseras samtidigt som de inte får ge bort sitt innehåll gratis. Att vara relevanta och inte bara titta på klick på nätet. Att just vara lokala.

Juryn består av:

Jeanette Asteborg, marknadschef på Volkswagen.Daniel Collin, vd på MEC.Nike Carlstoft, vd på Carat.Anders Sjösten, vd på MediekompanietNiclas Rislund, chefredaktör på Dagens Media.

Här är alla som kan gå hem med ett pris:

Årets inspiratör

Fredrik Hallberg, konsult på Kapero.Anna Lindberg, publisher på Östgöta MediaThomas Mattsson, chefredaktör på ExpressenSara Rosengren, forskare på HandelshögskolanJessica Bjurström, vd på Komm

Årets annonsör

MioSasTuiElgiganten

Årets lokala mediehus

Västerbottens-Kuriren, VK MediaCorren, Östgöta MediaGP, StampenBorås Tidning, Gota Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.