Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Debatt

Robert Brännström: "Bara spekulationer från Ehsan Fadakar"

Publicerad: 19 April 2016, 11:39
Uppdaterad: 19 April 2016, 11:43

REPLIK. Kits Robert Brännström beska känga till Ehsan Fadakar: "Texten innehåller inte några frågor, utan påståenden och spekulationer".


Ämnen i artikeln:

KitEhsan Fadakar

I lördags firade KIT 1 år. Det har varit ett ovanligt och fantastiskt kul år. Ovanligt för att det är sällan som man får möjlighet att starta nånting helt från grunden, helt utan föreställningar om hur saker ska vara och hur det alltid har gjorts. Kul för att vi är extremt stolta över vad KIT har blivit och all ambitiös journalistik vi åstadkommit under detta första år. Om detta skrev jag en bloggpost i lördags, läs den här.

Jag satte mig för att skriva svar på Ehsan Fadakars frågor i en debattartikel som Dagens Media publicerade igår. Det visade sig inte vara helt lätt då texten inte innehåller några frågor, utan påståenden och spekulationer. 

Det är spännande med det engagemang KIT väcker i branschen (inte helt olikt det stora engagemang som vår journalistik väcker i de kanaler där vi publicerar). Vill du veta mer om hur vi tänker kring räckvidd i sociala medier rekommenderar jag den här artikeln. Och missa nu inte blogginlägget om vårt första år.

Vi ses i flödena!  

Robert Brännström, chefredaktör KIT.

Ämnen i artikeln:

KitEhsan Fadakar

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.