Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Debatt

"Radiotjänst tolkning av lagen är orimlig"

Publicerad: 23 juli 2013, 08:56
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:39

Lars Beckman, moderat riksdagsman om kritiken från Radiotjänsts vd, Carl-Gustav Johansson.


Ämnen i artikeln:

Svenska DagbladetRadiotjänst

Tidigare i dag skrev Dagens Media att Radiotjänsts vd, Carl-Gustav Johansson gått till attack mot riksdagsmannen Lars Beckman på SvD debatt.

Det var Lars Beckmans invändningar mot Radiotjänsts tolkning av lagen han vände sig emot.

I ett mejl till Dagens Media svarar Lars Beckman i sin tur på kritiken:

"Radiotjänst svar - vi förstår inte kritiken och tänker inte ändra något av vårt arbetssätt - visar i själva verket att min uppmaning till Eva Hamilton är nödvändig, att kalla till styrelsemöte i Radiotjänst. Uppenbarligen har ledningen inte uppfattat den mångomfattande kritik som finns mot Radiotjänst."

"Det är också anmärkningsvärt att han föregriper den rättsprocess som pågår just nu, där frågan kommer att prövas i högre instans om Radiotjänst har tolkat lagen rätt. Det är först när högsta instans har prövat lagen som vi vet om den eventuellt kan behöva ändras."

"Radiotjänst tolkning av lagen är orimlig. Att en småföretagare som gör sin bokföring vid köksbordet inte ska betala avgift, medan en företagare som har sin bokföringsdator i ett kontorsrum, ska betala. Deras agerande mot utrikesfödda bemöter han inte alls, och min artikel var som sagt var ställd till Eva Hamilton."

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.