Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Debatt

"En aningslös fadäs"

Publicerad: 22 Maj 2011, 04:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:10

Kungligt besök i Gästrikland, samhällets ansvar över fotbollsvåldet, Bamses migrationsnummer och en dansk excentrikers naziattack. Det är vad Söndagspanelen minns från veckan som gick.


Varje söndag ber Dagensmedia.se tre branschprofiler att summera veckan som gått – och blicka framåt.

Här är svaren:

Annika Jankell, radio- och tv-profil

Vad har varit veckans snackis?

– Kungen och hans vänner så klart! Det är en aningslös fadäs där vi ännu inte vet vilka konsekvenserna blir. En annan snackis har varit Lars von Triers enorma groda nere i Cannes. Det finns vissa saker som man bara inte säger. Så aningslös tror jag inte man kan vara. Egentligen kanske det är mest synd om honom.

– Migrationsverkets Bamsetidning har också varit en snackis. Jag tror att Rune Andreasson hade vänt sig i graven om han tvingats se det här.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Jag vill att det ska stå "Kronprinsessan Victoria for president" på löpsedlarna, haha.

Johan Cederbrant, marknadschef på AIK Fotboll

Vad har varit veckans snackis?

– Veckans snackis tycker jag har varit den gemensamma debattartikel som AIK, Djurgården och Hammarby publicerade i Expressen under rubriken ”Fotbollens sociala ansvar ska vila på rättssamhällets”.

– Vår verksamhet hotas av individer som begår brottsliga handlingar samtidigt som starka röster ställer oss till svars för de brott som inte minst drabbar oss själva.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– På torsdag vill jag gärna läsa om att AIK vunnit borta över Kalmar FF och att vi då samlat ihop 20 poäng och är serieledare.

Maria Brander, chefredaktör på Gefle Dagblad

Vad har varit veckans snackis?

– Victoria och Daniels besök i Ockelbo. De ska vara här i tre dagar och det har varit väldigt mycket fokus på det. Dels har vi haft en väldigt stor bevakning men det har också varit mycket media både från Sverige och övriga Europa.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Att Victorias gravidmage avslöjas.

Stephan Drenzel

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.